Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, dursunbey, ilköğretim, okulu, selimağa

Selimağa İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selimağa İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Selimağa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Selimağa İlköğretim Okulu Resimleri - Selimağa İlköğretim Okulu Hakkında

Bu eski Türkçe eğitim (Arap Harfleriyle) 1933 yılına kadar devam etmiş, aynı tarihte 3 yıllık yeni Türkçe harfleriyle öğrenim yapan ilkokul açılmıştırÖğrenim süresi üç yıl olan bu okulun ömrü de 1945 yılında son bulmuştur
1945 yılında ise içinde halen öğrenimi sürdürülen öğrenim süresi 5 yıl olan ilkokul açılmıştır
1976 yılında köyümüze ortaokul açılmış Su okul 1990 yılına kadar öğrenimi sürdürmüştür1990 yılında da yerleşim olarak yan yana bulunan ilkokul ile ortaokul birleştirilerek ilköğretim okulu olmuşturİlköğretim okulu 8200 metrekarelik bir alana yerleşmiştir
1945 yılında yapılan okulun en eski binası 3 derslik ve bir salondan oluşurAyrıca binaya bitişik bir öğretmen lojmanı bulunurLojman büyük bir salon, iki oda, banyo ve tuvaletlerden oluşur
1972 yılında eski binanın yetersizliği nedeniyle bu binaya ek olarak bir derslik ve bir öğretmenler odası ilave edilmiştirDaha sonra 1975 yılında ise bu iki binanın ortasına bir derslik daha ilave edilmiştir1990 yılında ise okul bahçesine bir derslik ve bir idare odasından oluşan bir ek bina daha yapılmıştır
2 Kademe okul binası toplam üç derslik, iki idare odası ve bir salondan oluşurBu binanın bahçesine daha sonra mahalli imkanlarla bir kitaplık ve tuvalet yapılmıştırBu bahçenin bir kısmı uygulama bahçesi olarak kullanılmıştır1991 yılında aynı bahçeye bir öğretmen lojmanı yapılmıştır
Okulumuz 1994/1995 öğretim yılından bu yana taşımalı ilköğretim uygulamasına devam etmektedir
Okulumuzda 12 derslik mevcut olup bir bilişim teknoloji laboratuarı ,bir fen ve teknoloji laboratuarı,kütüphane ve çok amaçlı salon bulunmaktadır

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Selimağa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Selimağa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Selimağa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Selimağa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: SELİMAĞA İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: SELİMAĞA KÖYÜ

Telefon Numarası: 2666928005

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - DURSUNBEY - Selimağa İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com