|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, dursunbey, ilköğretim, okulu, selimağa |
![]() |
Selimağa İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selimağa İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Selimağa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Selimağa İlköğretim Okulu Resimleri - Selimağa İlköğretim Okulu Hakkında ![]() ![]() ![]() 1945 yılında ise içinde halen öğrenimi sürdürülen öğrenim süresi 5 yıl olan ilkokul açılmıştır ![]() 1976 yılında köyümüze ortaokul açılmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1945 yılında yapılan okulun en eski binası 3 derslik ve bir salondan oluşur ![]() ![]() ![]() 1972 yılında eski binanın yetersizliği nedeniyle bu binaya ek olarak bir derslik ve bir öğretmenler odası ilave edilmiştir ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1994/1995 öğretim yılından bu yana taşımalı ilköğretim uygulamasına devam etmektedir ![]() Okulumuzda 12 derslik mevcut olup bir bilişim teknoloji laboratuarı ,bir fen ve teknoloji laboratuarı,kütüphane ve çok amaçlı salon bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / DURSUNBEY Adı: SELİMAĞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SELİMAĞA KÖYÜ Telefon Numarası: 2666928005 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - DURSUNBEY - Selimağa İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|