|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, dursunbey, ilköğretim, okulu, suleler |
![]() |
Suleler İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Suleler İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Suleler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Suleler İlköğretim Okulu Resimleri - Suleler İlköğretim Okulu Hakkında SÜLELER İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Süleler İlköğretim Okulu 1961-1962 öğretim yılında açılmıştır ![]() ![]() Mezun öğrenciler arasından öğretmen, polis, subay, astsubay ve hemşire gibi meslek dallarında elemanlar yetişmiştir ![]() Okulun açılışından günümüze kadar vekil ve asil olmak üzere 36 öğretmen görev almıştır ![]() ![]() ![]() Okul binası 1975 yılında aynı bahçe içinde devlet vatandaş işbirliği ile yeniden yapılmıştır ![]() ![]() Suleler İlköğretim Okulu Balıkesir Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / DURSUNBEY Adı: SULELER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SÜLELER KÖYÜ Telefon Numarası: 2666727580 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 652872@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - DURSUNBEY - Suleler İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|