|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, cıcekpınar, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Cıcekpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cıcekpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Cıcekpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Cıcekpınar İlköğretim Okulu Hakkında Köyümüzün ve Okulumuzun Tarihçesi I ![]() A- OKULUN ADI : Çiçekpınar İlköğretim Okulu B- KURUM KODU : 656056 C-TELEFONU : 0 266 273 45 59 D- ADRESİ : Balıkesir Merkez Çiçekpınar Köyü E- AMACI : Çiçekpınar İlköğretim Okulu’nda ikamet eden Öğrencilerin Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Temel Eğitimini sağlamak ![]() F-SEVİYESİ : İlköğretim I ![]() G- ÖĞRENİM ŞEKLİ : Normal II ![]() KÖYÜN TARİHÇESİ KÖYÜN ADI :Çiçekpınar Köyü BAĞLI BULUNDUĞU İL-İLÇE: Balıkesir Merkez COĞRAFİ DURUM: Dağlık KOMŞU KÖYLERİ: Büyük Bostancı,Paşaköy,Pamukçu,Selim iye ![]() YÜZÖLÇÜMÜ: 13060 YER ALTI ZENGİNLİKLERİ: Taş ocakları İKLİMİ: Kışlar yağışlı,soğuk,poyraz ve lodos esintili ![]() ![]() KÖYÜN KURULUŞU: Köyün kuruluş tarihi kesin bilinmiyor ![]() ![]() ![]() EKONOMİK DURUM: Köy halkı geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() AİLE YAPISI: Evlenme yaşı 17-20 arası ![]() ![]() SOSYAL DURUM: Kadınlar köylülerin yerel kıyafeti olan şalvar giymekle birlikte özellikle gençler modern kıyafetleri tercih ediyorlar ![]() ![]() ![]() YÖRESEL OYUNLAR: Balıkesir yöresel oyunları bengi,çiftetelli gibi ![]() III ![]() OKULUN TARİHÇESİ A- OKULUN BİNA DURUMU a)-Binanın Özellikleri : Okul binası, taş yığma bina olarak yapılmış olup tek katlı çatılıdır ![]() ![]() ![]() Okulumuz A ve B blok olmak üzere iki ayrı binadan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b)-Okulun Özellikleri : Normal tam gün eğitim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 2007-2008 Eğitim Öğretim yılı başında ‘Birleştirilmiş Sınıf’ uygulamasına geçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçe de ağaçlar mevcuttur ![]() ![]() ![]() Cıcekpınar İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: CICEKPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Çiçekpınar Köyü Telefon Numarası: 2662734559 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 656056@meb ![]() ![]() Web Adresi:BALIKESİR - MERKEZ - Cıcekpınar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|