|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bandırma, bilgileri, ilköğretim, mısakca, okulu |
![]() |
Mısakca İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mısakca İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mısakca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mısakca İlköğretim Okulu Resimleri - Mısakca İlköğretim Okulu Hakkında Balıkesir - Bandırma Misakça İlköğretim Okulu Okulumuz 1942 yılında eğitim - öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz ilçe merkezine 35 Km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mısakca İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BANDIRMA Adı: MISAKCA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Misakça Köyü Bandirma Balikesir Telefon Numarası: 2667374016 E-mail Adresi: 653387@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Mısakca İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|