|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, balıkesir, bilgileri, gönen, ilköğretim, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Gönen Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Gönen BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Gönen'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Hakkında Atatürk İlköğretim Okulu 2001-2002 Eğitim-Öğretim yılında Eğitim ve Öğretime başlamıştır ![]() Okulumuz taşıma merkezi olup, okulumuza 18 köyden ve Reşadiye Mahallesinden öğrenci gelmektedir ![]() ![]() Okulumuzda halen 622 öğrenci eğitim görmektedir ![]() Okulumuz yaklaşık 10 ![]() ![]() Dersliklerin yanında BT Sınıfı, Fen Laboratuvarı, işlik, Çok Amaçlı Salon gibi bölümler bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / GÖNEN Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ATATÜRK İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2667623215 Faks Numarası: 2667623215 E-mail Adresi: 872018@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - GÖNEN - Atatürk İlköğretim Okulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|