|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
nusaybinde, sergileri, yılsonu, şenlikleri |
![]() |
Nusaybin'de Yılsonu Sergileri Ve Şenlikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nusaybin'de Yılsonu Sergileri Ve ŞenlikleriNusaybin'de Yılsonu Sergileri ve Şenlikleri Abdullatif Altunkaynak - Arif Altunkaynak 2009 – 2010 Eğitim öğretim yılının son haftası nedeniyle Mardin’in Nusaybin ilçesinde Yıldırım İlköğretim Okulu, Kaymakamlık Gençlik Merkezi, Oğuzhan İlköğretim Okulu ve Zübeyde Hanım Ana Okulu yılsonu sergisi ve eğlence gecesi düzenledi ![]() Zübeyde Hanım Ana Okulu bahçesinde yapılan eğlencede, öğrencilerin yıl boyunca öğrencileri oyunları sahneledi ![]() Öğrencilerin gelecek sezon ilköğretime başlayacaklarını bildiren okul Müdürü Mahmut Meçin, geceye katılan velilere ve geceyi hazırlayan öğretmen ile öğrencilere teşekkür etti ![]() ![]() Okul bahçesinde açılan Geleneksel 2 ![]() ![]() Mıknatıslı Terlik, Tezgâh Temizleme aracı, Oda içerisinde hareket kesildikten 45 dakika sonra sönen Elektrikli soba ve düdük çalan baston, öğrencilerin yaptığı başlıca buluşlar olarak sergilendi ![]() Okul Müdürü Şeyhmus İlhan, Teknoloji tasarım ve Görsel Sanatlarda öğrencilere el becerileri ve hayallerindeki icatları yapmak için imkân sağladıklarını belirterek; “ bu konularda hem idareciler olarak bizler hem de öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin sergi için çalışmasına büyük destek veriyoruz ![]() ![]() ![]() Sergiye, Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, Mal Müdürü Hüseyin Zengin, Milli Eğitim şube Müdürü M ![]() ![]() ![]() Okul Bahçesinde yapılan şenlikte ana sınıf öğrencileri çeşitli gösteriler sunarken, 6, 7 ve 8 ![]() ![]() Oğuzhan İlköğretim Okulu şenlik ve sergisine Milli Eğitim şube Müdürü Abdurrahim Tan, Okul Müdürü Ali Aktaş, Nusaybinim ![]() ![]() ![]() Aile ve öğretmenlerin birbirlerini daha iyi tanıması için böyle bir program düzenlediklerini bildiren Gençlik Merkezi sorumlusu İdil Deniz İkiz, ailelerden çocuklarıyla daha fazla ilgilenmesini istedi ![]() ![]() ![]() Kaynak |
![]() |
![]() |
|