Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
nusaybinde, sergileri, yılsonu, şenlikleri

Nusaybin'de Yılsonu Sergileri Ve Şenlikleri

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nusaybin'de Yılsonu Sergileri Ve Şenlikleri

Nusaybin'de Yılsonu Sergileri ve Şenlikleri

Abdullatif Altunkaynak - Arif Altunkaynak
2009 – 2010 Eğitim öğretim yılının son haftası nedeniyle Mardin’in Nusaybin ilçesinde Yıldırım İlköğretim Okulu, Kaymakamlık Gençlik Merkezi, Oğuzhan İlköğretim Okulu ve Zübeyde Hanım Ana Okulu yılsonu sergisi ve eğlence gecesi düzenledi
Zübeyde Hanım Ana Okulu bahçesinde yapılan eğlencede, öğrencilerin yıl boyunca öğrencileri oyunları sahneledi
Öğrencilerin gelecek sezon ilköğretime başlayacaklarını bildiren okul Müdürü Mahmut Meçin, geceye katılan velilere ve geceyi hazırlayan öğretmen ile öğrencilere teşekkür etti

Okul bahçesinde açılan Geleneksel 2 yılsonu sergisinde öğrencilerin yıl boyunca yaptığı icatlar sergilendi
Mıknatıslı Terlik, Tezgâh Temizleme aracı, Oda içerisinde hareket kesildikten 45 dakika sonra sönen Elektrikli soba ve düdük çalan baston, öğrencilerin yaptığı başlıca buluşlar olarak sergilendi

Okul Müdürü Şeyhmus İlhan, Teknoloji tasarım ve Görsel Sanatlarda öğrencilere el becerileri ve hayallerindeki icatları yapmak için imkân sağladıklarını belirterek; “ bu konularda hem idareciler olarak bizler hem de öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin sergi için çalışmasına büyük destek veriyoruz Ürünlerimizi sergilemek için değil, gerçekten buluş yaparak sergiliyoruz Emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutlar, sergiye katılan dostlarımıza şükranlarımız sunuyoruz” dedi
Sergiye, Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, Mal Müdürü Hüseyin Zengin, Milli Eğitim şube Müdürü M Najat Yıldız, okul müdürleri, öğretmenler, velililer ve öğrenciler katıldı

Okul Bahçesinde yapılan şenlikte ana sınıf öğrencileri çeşitli gösteriler sunarken, 6, 7 ve 8 sınıf öğrencilerin yıl boyunca yaptığı eserler sergilendi
Oğuzhan İlköğretim Okulu şenlik ve sergisine Milli Eğitim şube Müdürü Abdurrahim Tan, Okul Müdürü Ali Aktaş, Nusaybinimcom başyazarı Şerefhan Ciziri, Okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı

Aile ve öğretmenlerin birbirlerini daha iyi tanıması için böyle bir program düzenlediklerini bildiren Gençlik Merkezi sorumlusu İdil Deniz İkiz, ailelerden çocuklarıyla daha fazla ilgilenmesini istedi

/ Nusaybinimcom - Nusaybin Postası Gazetesi

Kaynak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com