![]() |
Kadınların 5 Aşk Yalanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Kadınların 5 Aşk YalanıKadınların söylediği 5 aşk yalanı Kadınların da aşk yalanları en az erkeklerinki kadar kalabalık! Kendini önemli hissettirme, birlikte olduğu erkeği kendine bağlama ya da tam tersi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana kızgın değilim Kadınlar, ilişkilerinde en çok başvurdukları bu yalanı genellikle belirli bir korunma mekanizması oluşturmak için söylerler ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek erkeğe dışarı çıkabilirsin Bu cümleyi duyan erkekler, ne kadar iyi bir sevgiliye sahip olduğunu düşünebilir ama bu tamamen bir yanılsamadır ![]() ![]() ![]() dırdırın pençesinde bulmak istemeyen erkekler, erkek erkeğe olan eğlencelerin dozunu iyi ayarlamalı ![]() Yeni bir ilişkiye hazır değilim Eğer bir kadın birinden gerçekten hoşlanırsa, o ilişkiye her zaman hazırdır ![]() ![]() ![]() Bu akşam hesabı ben öderim Kadınların çoğu, erkek arkadaşlarıyla dışarı çıktıklarında, hesabı onların ödemesini bekler ![]() ![]() hem de daha güçlü olduğunu düşünürler ![]() ![]() Şimdiye kadar beraber olduğum en iyi erkeksin Bu, erkeklerin en çok duyduğu yalanlardan biridir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Sana kızgın değilim ve Yeni bir ilişkiye hazır değilim ikisi kesinlikle doğru ama diğerleri hakkında bilmiyorum diyebileceğim sadece ![]() ![]() Bu arada kadınlara yalancı dediğin için "sana kızgın değilim" ergenekon :))))) İsabetli olmuş teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tatia27
|
![]() tşklr ergenekon 4 ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Ben görmemişim aynı konuyu açmışım güzel paylaşım sağol ergenekon
|