|
|
Konu Araçları |
bilgileri, gazi, ilköğretim, konya, okulu, seydişehir |
Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir KonyaGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim Gazi İlköğretim Okulu Konya Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Gazi İlköğretim Okulu Tarihçesi: Konya ili, Seydişehir ilçesi, Kızılcalar Mahallesinde bulunan Gazi İlköğretim Okulu 1985 yılında yapılmaya başlanmış olup 1986-1987 yılında Eğitim Öğretime Gazi İlkokulu olarak başlamıştır Okul hizmete girdiğinde beş derslik ve beş öğretmen bir müdür bir hizmetli ile Eğitim Öğretime başlamıştır Bu binaya Dünya Bankası ve Milli Eğitim Bakanlığı desteği ile Bilgisayar Laboratuarı 1999-2000 yılında kurulmuştur Laboratuarı 10+1 adet bilgisayarla bilgisayar destekli Eğitim Öğretime geçilmiştir Yıllar içerisinde artan öğrenci sayısı ile ek binaya ihtiyaç duyulmuştur 1997-1998 Eğitim Öğretim yılında 4ve 5 sınıflar Seydişehir Lisesinde Geçici olarak bir yıl Eğitim Öğretim görmüşlerdir 1999 yılında Temmuz ayında ek bina için okulun yanında yer alan arsa Seydişehir Belediyesince tahsis edilmiş olup, Milli Eğitim Bakanlığı ek bina yapımına başlanmıştır 12092001 tarihinde iki katlı on derslik, bir ana sınıfı,bir laboratuvar bir çok amaçlı spor salonu ve bir işlik sınıfı ile hizmete açılmıştır 1998 yılında sekiz yıllık Eğitim Öğretime geçiş süresinde okulun adı GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir Okulumuzda 17 sınıf bir Fen Laboratuarı ve bir Bilgisayar Laboratuarı bulunmaktadır Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SEYDİŞEHİR Adı: GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kızılcalar Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi Seydişehir Telefon Numarası: 3325822339 Faks Numarası: E-mail Adresi: 729458@mebk12tr Web Adresi: - http://seydisehirgaziioomebk12tr Gazi İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|