|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, meram, okulu, zafer |
![]() |
Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Meram Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Meram KonyaZafer İlköğretim Okulu Hakkında - Zaferİlköğretim Okulu Tanıtım - Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Zafer İlköğretim Okulu İletişim ![]() Zafer İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Zafer İlköğretim Okulu Tarihçesi: Zafer ilkokulunun temeli 1957 yılında atılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Zafer ilkokulu 1958’ de Eğitim-Öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() 1958 yılında yapılan ilk bina aralıksız 48 yıl hizmet etmiştir ![]() ![]() ![]() Eski binanın yıkılmasından sonra, öğrenci mevcudunun kalabalık olması sebebiyle, mevcut bina yeterli gelmediğinden, 2 ![]() ![]() ![]() Yıkılan binanın yerine, 2006 yılında 16 derslikli yenisi yapılmış ve 2007-2008 Öğretim yılında Eğitim-Öğretime açılmıştır ![]() ![]() Zafer İlköğretim Okulu, ilk açıldığı yıllardan bu güne kadar, geçmişte ve günümüzde önemli görevler yapan kişileri yetiştiren bir kurum olarak eğitim-öğretim faaliyetine devam etmektedir ![]() Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: K ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3323573183 Faks Numarası: 3323580708 E-mail Adresi: meramzafer@gmail ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() Zafer İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|