|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çeşmelisebil, ilköğretim, konya, okulu, sarayönü |
Çeşmelisebil İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayönü Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çeşmelisebil İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayönü KonyaÇeşmelisebil İlköğretim Okulu Hakkında - Çeşmelisebil İlköğretim Okulu Tanıtım - Çeşmelisebil İlköğretim Okulu Resimleri - Çeşmelisebil İlköğretim Okulu İletişim Çeşmelisebil İlköğretim Okulu Konya Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çeşmelisebil İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çeşmelisebil İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çeşmelisebil İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çeşmelisebil İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Çeşmelisebil İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SARAYÖNÜ Adı: ÇEŞMELİSEBİL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çeşmelisebil Kasabası Sarayönü/Konya Telefon Numarası: 3326281045 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Çeşmelisebil İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü |
|