|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, ilıcapınar, konya, okulu, taşkent |
![]() |
İlıcapınar İlköğretim Okulu Bilgileri Taşkent Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlıcapınar İlköğretim Okulu Bilgileri Taşkent KonyaIlıcapınar İlköğretim Okulu Hakkında - Ilıcapınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Ilıcapınar İlköğretim Okulu Resimleri - Ilıcapınar İlköğretim Okulu İletişim Ilıcapınar İlköğretim Okulu Konya Taşkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ilıcapınar İlköğretim Okulu Misyon Ve Vizyonu: Öğrencilerimizi, vatan ve millet sevgisiyle yoğurarak üst öğrenime hazırlamak ve ülke problemlerin çözümünde düşünerek üreten etkin bireyler olarak geleceğe hazırlamaktır ![]() Eğitim kalitesini artırmak için öğretmen, öğrenci ve velilerimize inceleme, araştırma ve uygulama alışkanlığı kazandırmaktır ![]() Ilıcapınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / TAŞKENT Adı: ILICAPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ILİCAPİNAR KASABASİ TAŞKENT/KONYA Telefon Numarası: 3324914012 Faks Numarası: E-mail Adresi: taskentilicapinarioo@hotmail ![]() Web Adresi: - Ilıcapınar İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|