|
|
Konu Araçları |
akşemseddin, bilgileri, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu |
Akşemseddin İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akşemseddin İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaAkşemseddin İlköğretim Okulu Hakkında - Akşemseddin İlköğretim Okulu Tanıtım - Akşemseddin İlköğretim Okulu Resimleri - Akşemseddin İlköğretim Okulu İletişim Akşemseddin İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akşemseddin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akşemseddin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akşemseddin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Akşemseddin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Akşemseddin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: AKŞEMSEDDİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MAKİFMH GURBETLİSK Telefon Numarası: 3322453763 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|