|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, büyükbayram, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu |
![]() |
Büyükbayram İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyükbayram İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaBüyükbayram İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükbayram İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyükbayram İlköğretim Okulu Resimleri - Büyükbayram İlköğretim Okulu İletişim Büyükbayram İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Büyükbayram İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1992 yılında yapılmış olup , 1999 a kadar Karatay Anadolu Lisesi öğrencilerine hizmet vermiştir ![]() 1999 yılında harap bir şekilde liseden devir alınan okul ; Özellikle 2001- 2007 yıllarında eğitim açısından ve binanın inşası açısından büyük gelişmeler yaşamıştır ![]() ![]() 2007 yılından sonra inşaat eksikliklerini büyük ölçüde bitiren okulumuz yeni bir solukla eğitim öğretim alanındaki hizmetlerindeki kalitesini bölgemize hissettirecek kadar arttırmıştır ![]() Büyükbayram İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: BÜYÜKBAYRAM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kılıçaslan Mh ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322363400 Faks Numarası: 3322388620 E-mail Adresi: Web Adresi: - Büyükbayram İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|