|
|
Konu Araçları |
akbıyık, bilgileri, hasan, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu |
Hasan Akbıyık İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hasan Akbıyık İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaHasan Akbıyık İlköğretim Okulu Hakkında - Hasan Akbıyık İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasan Akbıyık İlköğretim Okulu Resimleri - Hasan Akbıyık İlköğretim Okulu İletişim Hasan Akbıyık İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hasan Akbıyık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hasan Akbıyık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hasan Akbıyık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hasan Akbıyık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hasan Akbıyık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: HASAN AKBIYIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BÜYÜK KAYACIK MH ŞENYURT SK NO:10 SELÇUKLU/KONYA Telefon Numarası: 3322391229 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|