|
|
Konu Araçları |
akif, bilgileri, ersoy, ilköğretim, konya, mehmet, okulu, piribeyli, yunak |
Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Yunak Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Yunak KonyaPiribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İletişim Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Oku Konya Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Oku öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Oku resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Oku öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Oku öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / YUNAK Adı: PİRİBEYLİ MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKU Adresi: Piribeyli Kasabasi Yunak Telefon Numarası: 3328567019 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Piribeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|