|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ibrahim, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu, yapıcı |
İbrahim Yapıcı İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Yapıcı İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konyaİbrahim Yapıcı İlköğretim Okulu Hakkında - İbrahim Yapıcı İlköğretim Okulu Tanıtım - İbrahim Yapıcı İlköğretim Okulu Resimleri - İbrahim Yapıcı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ibrahim Yapıcı İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ibrahim Yapıcı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ibrahim Yapıcı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ibrahim Yapıcı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ibrahim Yapıcı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz İbrahim Yapıcı İlköğretim Okulu Tarihçesi: Ocak 1926‘da Sille’de, yeni adıyla Kurtuluş Mahallesi’nde doğdu Aile unvanı Hacı Osmanoğulları’dır Sülale olarak inşaatçılıkla uğraştığından “YAPICI” soyadını almıştır Yine Sille’den Hayriye Hanım’la 1945’te evlenmiştir![]() İlk ve ortaokulu Konya’da okudu Çeşitli mesleklerde çalıştı Ova Un Fabrikasının ortaklığını ise babasından devralmış ve bu işi geliştirmiştir![]() Kendi ifadesiyle: “Talebe çok, okul yok ” diye düşünerek, okul yaptırmak teşebbüsünde bulunmuştur 3 Çocuğundan ikisi öğretmendir “Böyle bir eğitim kurumuyla çocuklarımızın vatana, milleti hayırlı evlatlar olarak yetişmelerine katkıda bulunduğum için mutluyum” demiştir![]() Eğitim-öğretim camiaya sına katkıda bulunan İbrahim Yapıcı beye ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz ![]() Okulumuz, 1993-1994 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlamıştır Hayırsever işadamı İbrahim YAPICI tarafından yapılmış olup, ismini de ondan almıştır![]() Okulumuz: 17 derslik, 1 ana sınıfı, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 fen laboratuarı, 1 müdür odası, 1 müdür baş yardımcısı odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 memur odası, 2 öğretmenler odasından ibarettir ![]() Okulumuz kadrosunda, 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 2 ana sınıfı öğretmeni, 20 sınıf öğretmeni, 28 branş öğretmeni, 1 memur ve 3 hizmetli görev yapmaktadır ![]() İbrahim Yapıcı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: IBRAHİM YAPICI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: NİŞANTAŞI MH YATKIN SK NO:1 SELÇUKLU/KONYATelefon Numarası: 3322351361 Faks Numarası: 3322372997 E-mail Adresi: bilgi@ibrahimyapici k12 trWeb Adresi: - http://ibrahimyapici k12 trİbrahim Yapıcı İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|