|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, okulu, sıram, yunak |
Sıram İlköğretim Okulu Bilgileri Yunak Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sıram İlköğretim Okulu Bilgileri Yunak KonyaSıram İlköğretim Okulu Hakkında - Sıram İlköğretim Okulu Tanıtım - Sıram İlköğretim Okulu Resimleri - Sıram İlköğretim Okulu İletişim Sıram İlköğretim Okulu Konya Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sıram İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sıram İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sıram İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sıram İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Sıram İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / YUNAK Adı: SIRAM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sıram Köyü YunakKONYA Telefon Numarası: 3328588529 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|