|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bölge, ilköğretim, konya, okulu, piribeyli, yatılı, yunak |
Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Yunak Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Yunak KonyaPiribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Yunak Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konya Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yunak Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yunak Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yunak Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yunak Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tarihçesi: Okulumuz 2002 yılında yatılı ilköğretim bölge okulu olarak hizmete girmiştir 100 öğrenciye yatılı hizmet verecek kapasiteye sahiptir Okulumuz bünyesinde 9 derslik, 1 anasınıfı, 1 BT laboratuarı, 1 Fen laboratuarı, kütüphane, yemekhane ve 2 adet yatakhane bulunmaktadır Ayrıca okulumuzda jeneratör sistemi ve su arıtma tesisi bulunmaktadır Öğrencilerimize rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti verilmektedir Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / YUNAK Adı: YUNAK PİRİBEYLİ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: PİRİBEYLİ YİBO PİRİBEYLİ KASABASI YUNAK/KONYA Telefon Numarası: 3328567299 Faks Numarası: 3328567344 E-mail Adresi: Web Adresi: - Piribeyli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - wwwyunak mebgovtr |
|