|
|
Konu Araçları |
60yıl, bilgileri, hüsnü, ilköğretim, kaman, kırşehir, okulu, önkal, şehit |
60.Yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman Kırşehir |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
60.Yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman Kırşehir60yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu Hakkında - 60yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu Tanıtım - 60yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu Resimleri - 60yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu İletişim 60yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu Kırşehir Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 60yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 60yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 60yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 60yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz 60yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulun Adı: Okulumuz 1983/84 eğitim öğretim yılında açılmış 1999-2000 öğretim yılına kadar 60yıl ilköğretim okulu hizmet vermiş, 1999-2000 eğitim öğretim yılı başından itibaren valilik makamının onayı ile Şehit olan kahraman Türk askerinin ismini yaşatmak amacıyla 1999 yılı Eylül ayından itibaren okulumuzun ismin 60Yıl Şehit Hüsnü ÖNKAL İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir Okulumuz 2002/2003 Eğitim Öğretim yılına kadar ilköğretim okulu birinci kademe olarak devam etmiş ve 2 kademe öğrenciler yakın ilköğretim okullarına gönderilmekte iken 2002 yılında yapılmış olan binanın elverişli olması sebebiyle 2002/2003 Eğitim öğretim yılında okulumuz ikinci kademesi açılmış ve ilk mezunlarını 2004/2005 eğitim öğretim yılında vermiş ve ilköğretim okulu olarak mezun verdiği ilk yılında Kaman 1si, Kırşehir 15si olmuştur 60yıl Şehit Hüsnü Önkal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KIRŞEHİR / KAMAN Adı: 60YIL ŞEHİT HÜSNÜ ÖNKAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 60 Yıl ŞHÖ ilköğretim Kaman Telefon Numarası: 3867126389 Faks Numarası: 3867126389 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|