|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, büyükoba, ilköğretim, kaman, kırşehir, okulu, savcılı |
![]() |
Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman Kırşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman KırşehirSavcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Hakkında - Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Tanıtım - Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Resimleri - Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu İletişim ![]() Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Kırşehir Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1950 yılında temeli atılan okulumuz 1951-1952 Eğitim-Öğretim yılının ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlçe merkezine bağlı köy ve mezralarda yaşayan ve okulu olmayan;eğitim-öğretim çağına gelmiş her ferdin eğitim ve öğrenimini tamamlaması için okulumuza kayıtları kabul edilmektedir ![]() 2006-2007 eğitim-öğretim yılında okolumuzdan mezun olan 22 öğrencimiz ortaöğretim kurumlarına devam etmektedir ![]() Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KIRŞEHİR / KAMAN Adı: SAVCILI BÜYÜKOBA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SAVILI BÜYÜKOBA KASABASI KIRŞEHİR Telefon Numarası: 3867264093 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Savcılı Büyükoba İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|