Eskişehirde Bulunan Bilgisayar Kursları |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eskişehirde Bulunan Bilgisayar KurslarıEskişehir Bilgisayar Kursları - Odunpazarı Bilgisayar Kursları - Bilgisayar Kursları Eskişehir - Eskişehir Bilgisayar Kursları Adresleri Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: ESKİ NOBEL İŞLETME-MUHASEBE KURSU Adresi: İSTİKLAL MAH BAŞAN SOKAK NO:5/2 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222209922 E-mail Adresi: hacer_bocu@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: ESKİŞEHİR ELİT BİLGİSAYAR KURSU Adresi: ARİFİYE MAHPOSTANE SOKAK NO:11 KAT:1-2 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222200847 E-mail Adresi: elit@elitkurscom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: GALAKSİ BİLGİSAYAR KURSU Adresi: ARİFİYE MAH KIBRIS ŞEHİTLERİ CAD ADLİYE SOK NO:2/3 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222335011 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: GALAKSİ BİLGİSAYAR KURSU ADALAR ŞUBESİ Adresi: İSTİKLAL MAHALLESİ BAŞARILI SOKAK NO:2 KAT:1-2 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222207127 |
|