Eskişehirde Bulunan Meslek Kursları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eskişehirde Bulunan Meslek KurslarıEskişehir Meslek Kursları - Odunpazarı Meslek Kursları - İnönü Meslek Kursları - Eskişehir Meslek Kursları Adresleri - Eskişehir Meslek Kursları Telefon - Tepebaşı Meslek Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / İNÖNÜ Adı: İNÖNÜ PLANÖR VE BALON UÇUŞ KURSU Adresi: İNÖNÜ İLÇESİ MEYDAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ THK UÇUŞ KAMPI Telefon Numarası: 2225912112 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: AKBİM BİLGİ İŞLEM DANIŞMANLIK MERKEZİ KURSU Adresi: ARİFİYE MAH ADLİYE SOK NO:6-8 ESKİŞEHİRTelefon Numarası: 2222331040 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: ESKİŞEHİR GÜZELLİK AKADEMİSİ KUAFÖRLÜK VE ESTETİSYENLİK KURSU Adresi: HOŞNİDİYE MAH SAFİYAT SOK NO:56 ESKİŞEHİRTelefon Numarası: 2222207960 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI Adı: ÖNCÜ İLKE İKTİSAT İŞLETME KURSU Adresi: İSTİKLAL MAH 2 EYLÜL CAD NO:4/6 KIZILAY İŞMERKEZİ ESKİŞEHİRTelefon Numarası: 2222303224 E-mail Adresi: oncuilke@mynet comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI Adı: AMFİ KAMPÜS KURSU Adresi: CUMHURİYET MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CADDESİ NO:12 KAT:5 DAİRE: 7-8 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222310085 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI Adı: SEVAL GÜZELLİK UZMANLIĞI KURSU Adresi: İSMET İNÖNÜ CAD POTUOĞLU APT NO:51/9 ESKİŞEHİRTelefon Numarası: 2222314299 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI Adı: YUNUSEMRE BİLGİ İKTİSAT VE İŞLETME KURSU Adresi: HOŞNUDİYE MAHALLESİ BAYRAK SOKAK NO:6 DEMİR İŞ MERKEZİ DAİRE:4-5-6 ESKİŞEHİR Telefon Numarası: 2222200970 E-mail Adresi: yunusemrebilgi@hotmail com
|
|
|
|