Aksarayda Bulunan Yabancı Dil Kursları Adres Telefon İletişim Bilgileri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aksarayda Bulunan Yabancı Dil Kursları Adres Telefon İletişim BilgileriAksaray Yabancı Dil Kursları - Aksaray Yabancı Dil Kursları Adresleri - Aksaray İlçeleri Yabancı Dil Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AKSARAY / MERKEZ Adı: ATLAS KAPADOKYA YABANCI DİL KURSU Adresi: TAŞPAZAR MAHALLESİ 806 SOKAK ÖZMEL 2 APARTMANI KAT-1 NO:1 AKSARAYTelefon Numarası: 3822126064 Faks Numarası: E-mail Adresi: atlaskapadokya68@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AKSARAY / MERKEZ Adı: FİNAL YABANCI DİL KURSU Adresi: BANKALAR CAD UYGUN İŞHANI NO:50 AKSARAYTelefon Numarası: 3822124919 Faks Numarası: E-mail Adresi: finaldilkursu@yaho comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AKSARAY / MERKEZ Adı: MARMARA KÜLTÜR DİL VE BİLGİSAYAR KURSU Adresi: OYAKBANK KARŞISI ÜNLÜ İŞ MERKEZİ YANI KESKİN APARTMANI KAT-1-2-3 AKSARAY Telefon Numarası: 3822134406 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AKSARAY / MERKEZ Adı: ULUIRMAK YABANCI DİL KURSU Adresi: BANKALAR CAD BELEDİYE YANI ZINCIRLI MH GÜNEY İŞHANI KAT:3 AKSARAY Telefon Numarası: 3822138660 Faks Numarası: E-mail Adresi: a karadal@gmail com trBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AKSARAY / MERKEZ Adı: YAZ-AR DÜNYA YABANCI DİL KURSU Adresi: HAMİDİYE MAHALLESİ KALEALTI CADDESİ AR İŞ MERKEZİ KAT:3 AKSARAY Telefon Numarası: 3822139464 |
|
|
|