|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, etimesgut, güdüllüoğlu, ilköğretim, okulu, zekiye |
Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Etimesgut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ETİMESGUT Adı: ZEKİYE GÜDÜLLÜOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kazim Karabekir Mah 95 Sok Telefon Numarası: 3122452445 Faks Numarası: 3122446000 Web Adresi: Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|