|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akyurt, ankara, bilgileri, güzelhisar, ilköğretim, okulu |
Güzelhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Akyurt Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzelhisar İlköğretim Okulu Bilgileri Akyurt AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Güzelhisar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akyurt'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güzelhisar İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelhisar İlköğretim Okulu Hakkında Güzelhisar İlköğretim Okulu Ankara Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Güzelhisar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Güzelhisar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Güzelhisar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Güzelhisar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / AKYURT Adı: GÜZELHİSAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güzelhisar Köyü Akyurt Ankara Telefon Numarası: 3128423164 Faks Numarası: 3128423013 E-mail Adresi :Güzelhisar İlköğretim Okulu 731084@meb gov tr Web Adresi:Hamzabali İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|