|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akyurt, ankara, bilgileri, ilköğretim, kızık, okulu |
Kızık İlköğretim Okulu Bilgileri Akyurt Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızık İlköğretim Okulu Bilgileri Akyurt AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akyurt'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kızık İlköğretim Okulu Resimleri - Kızık İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okulun Tarihçesi: Kızık İlköğretim Okulu Ankara’nın Akyurt İlçesinin Kızık Mahallesinde bulunmakta olup, 2003-2004 Eğitim Öğretim Yılında hizmete girmiştir Akyurt ilçesine en yakın ilköğretim okullarından birisidir İlçe merkezine uzaklığı 3 km, Ankara merkezine uzaklığı ise 35 km şeklindedir Okulumuz yanında 2 adet eski okul binası ve 2 adet okul lojmanı halen bulunmaktadır Kızık İlköğretim Okulu Ankara Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kızık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kızık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / AKYURT Adı: KIZIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KİZİK MAHALLESİ AKYURT ANKARA Telefon Numarası: 3128441707 Faks Numarası: 3128441707 E-mail Adresi : 331521@meb k12 trWeb Adresi:Kızık İlköğretim Okulu www kizikioo meb k12 tr![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|