|
|
Konu Araçları |
ankara, bala, bilgileri, bölge, ilköğretim, karaali, okulu, yatılı |
Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Bala Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Bala AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Ankara Bala'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ankara Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karaali Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / BALA Adı: KARAALİ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: KARAALİ BELDESİ ANKARA/BALA Telefon Numarası: 3128824199 Faks Numarası: 3128824019 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|