08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr.Ahmet Filiz Göğüş İlköğretim Okulu Bilgileri Gölbaşı Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Gölbaşı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dr ahmet Filiz Göğüş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dr ahmet Filiz Göğüş İlköğretim Okulu Resimleri - Dr ahmet Filiz Göğüş İlköğretim Okulu Hakkında
2006-2007 eğitim öğretim yılından itibaren ise Ballıkpınar, Dose, Koparan, Hallaçlı, Velihimmetli Bağlar ve Fevziye (Yenimahalle) mahallelerinden öğrenci taşınarak okulumuz taşıma merkezli okul olmuştur
Okulumuz toplam 10 203 m²’lik bir alana sahiptir Bu alanın 480 m²’lik bölümünde zemin kat üzerinde 2 kat okul binamız bulunmaktadır
Okulumuzda sırasıyla görev yapan okul müdürleri şunlardır:
Hasan KARA (2005-2009),
Cüneyt ŞENYURT (2009- 2010)
Dilek KAYA (2010- Halen devam ediyor )
45 No lu Eğitim Bölgesi'nde olan okulumuzda normal eğitim yapılmaktadır 2009-2010 eğitim öğretim yılında yaklaşık 170 öğrenci, 1 müdür, 13 öğretmen ile eğitim öğretimde hizmete devam ediyoruz Okulumuzda; toplam 9 derslik, 1 bilişim teknolojileri sınıfı, 1 fen ve teknoloji laboratuvarı, 1 kütüphane, 1 teknoloji ve tasarım işliği, 1 rehberlik odası, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 1 arşiv, 1 çok amaçlı salon, 1 kazan dairesi, 1 kantin alanı bulunmaktadır
Okulumuz, "Okul Aile Birliği" ile işbirliği içerisinde çalışmaktadır
Dr ahmet-filiz Göğüş İlköğretim Okulu Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dr ahmet-filiz Göğüş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dr ahmet-filiz Göğüş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dr ahmet-filiz Göğüş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dr ahmet-filiz Göğüş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DR AHMET-FİLİZ GÖĞÜŞ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: TULUMTAŞ MAH
Telefon Numarası: 3124996144
Faks Numarası: 3124996144
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi:Dr Ahmet-Filiz Göğüş İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|