Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > İç Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, drahmet, filiz, göğüş, gölbaşı, ilköğretim, okulu

Dr.Ahmet Filiz Göğüş İlköğretim Okulu Bilgileri Gölbaşı Ankara

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dr.Ahmet Filiz Göğüş İlköğretim Okulu Bilgileri Gölbaşı Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Gölbaşı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Drahmet Filiz Göğüş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Drahmet Filiz Göğüş İlköğretim Okulu Resimleri - Drahmet Filiz Göğüş İlköğretim Okulu Hakkında

2006-2007 eğitim öğretim yılından itibaren ise Ballıkpınar, Dose, Koparan, Hallaçlı, Velihimmetli Bağlar ve Fevziye (Yenimahalle) mahallelerinden öğrenci taşınarak okulumuz taşıma merkezli okul olmuştur

Okulumuz toplam 10203 m²’lik bir alana sahiptir Bu alanın 480 m²’lik bölümünde zemin kat üzerinde 2 kat okul binamız bulunmaktadır

Okulumuzda sırasıyla görev yapan okul müdürleri şunlardır:

Hasan KARA (2005-2009),

Cüneyt ŞENYURT (2009- 2010)

Dilek KAYA (2010- Halen devam ediyor)

45 Nolu Eğitim Bölgesi'nde olan okulumuzda normal eğitim yapılmaktadır 2009-2010 eğitim öğretim yılında yaklaşık 170 öğrenci, 1 müdür, 13 öğretmen ile eğitim öğretimde hizmete devam ediyoruz Okulumuzda; toplam 9 derslik, 1 bilişim teknolojileri sınıfı, 1 fen ve teknoloji laboratuvarı, 1 kütüphane, 1 teknoloji ve tasarım işliği, 1 rehberlik odası, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 1 arşiv, 1 çok amaçlı salon, 1 kazan dairesi, 1 kantin alanı bulunmaktadır

Okulumuz, "Okul Aile Birliği" ile işbirliği içerisinde çalışmaktadır

Drahmet-filiz Göğüş İlköğretim Okulu Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Drahmet-filiz Göğüş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Drahmet-filiz Göğüş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Drahmet-filiz Göğüş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Drahmet-filiz Göğüş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: DRAHMET-FİLİZ GÖĞÜŞ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: TULUMTAŞ MAH

Telefon Numarası: 3124996144

Faks Numarası: 3124996144

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi:DrAhmet-Filiz Göğüş İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com