|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, keçiören, mahbarış, mayıs, okulu, yolu |
19 Mayıs Mah.Barış Yolu İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
19 Mayıs Mah.Barış Yolu İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 19 Mayıs Mahbarış Yolu İlköğretim Okulu Tanıtımı - 19 Mayıs Mahbarış Yolu İlköğretim Okulu Resimleri - 19 Mayıs Mahbarış Yolu İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz inşaatı Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı ihaleyi kazanan firma tarafından 1999 yılında başlamış ve 2001 yılında tamamlanmıştır Okulumuz 2002-2003 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçmiştir İsmi, Ankara Valiliği Ad Verme Komisyonu tarafından, üzerinde bulunduğu Barışyolu Caddesi göz önüne alınarak Barışyolu İlköğretim Okulu olarak belirlenmiştir Okulumuz kurulduğu günden itibaren bulunduğu bölgenin barış ve sevgi sembolü haline gelmiştir 2010-2011 eğitim öğretim yılına 53 öğretmen, 3 idareci ve 1064 öğrenci ile devam etmektedir 19 Mayıs Mahbarış Yolu İlköğretim Okulu Ankara Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 19 Mayıs Mahbarış Yolu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 19 Mayıs Mahbarış Yolu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 19 Mayıs Mahbarış Yolu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 19 Mayıs Mahbarış Yolu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİÖREN Adı: 19 MAYIS MAHBARIŞ YOLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BARİŞ YOLU CADDESİ NO14 İNCİRLİ KEÇİÖREN Telefon Numarası: 3123269605 Faks Numarası: 3123264014 E-mail Adresi: 887780@mebk12tr Web Adresi:ANKARA - KEÇİÖREN - 19 Mayıs MahBarış Yolu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|