Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > İç Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, erdogan, ilköğretim, kızılcahamam, okulu, perıhan

Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Bilgileri Kızılcahamam Ankara

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Bilgileri Kızılcahamam Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızılcahamam'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Resimleri - Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz, merhum Hüseyin ERDOĞAN tarafından eşi Perihan ERDOĞAN anısına yapılmıştır Kaymakamlık ve belediye işbirliği yaparak belediye encümeninin 26 Temmuz 1989 tarihli kararı ile İsmet Paşa Mahallesi'nde 6000 metrekarelik arsa üzerine 5 derslik olarak inşa edilmiştir

5 Haziran 1990 günü Ankara Valisi Saffet ARIKAN BEDÜK ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Esat SAĞCAN'ın katıldığı bir törenle hizmete açılmıştır

Yukarıda kısa tarihçesini sunduğumuz okulumuz daha sonraki yıllarda ihtiyaca cevap vermediğinden 2002 yılında Dünya Bankası Projesi ile yeni bir bina inşaatına başlanmıştır 2003 yılı Mayıs ayında geçici kabulü yapılmıştır

Yeni okulumuz 4 katlı olup, 2 idareci odası, 1 rehberlik odası, 19 derslik, 1 Anasınıfı, 1 BT sınıfı, 1 Fen ve Teknoloji sınıfı, 1 çok amaçlı salon, akıllı sınıf, kütüphane, sığınak ve kalorifer dairesinden oluşan 600 metrekare üzerine kurulmuş bir binadır

Okulumuz 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 28 öğretmen, 1 memur ile 2010-2011 eğitim öğretimine devam etmektedir

Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Ankara Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: PERIHAN ERDOGAN İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ismetpaşa ME5 Karayolu Altı Kızılcahamam /Ankara

Telefon Numarası: 3127360058

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi:ANKARA - KIZILCAHAMAM - Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com