|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, erdogan, ilköğretim, kızılcahamam, okulu, perıhan |
![]() |
Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Bilgileri Kızılcahamam Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Bilgileri Kızılcahamam AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızılcahamam'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Resimleri - Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz, merhum Hüseyin ERDOĞAN tarafından eşi Perihan ERDOĞAN anısına yapılmıştır ![]() ![]() 5 Haziran 1990 günü Ankara Valisi Saffet ARIKAN BEDÜK ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Esat SAĞCAN'ın katıldığı bir törenle hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() Yukarıda kısa tarihçesini sunduğumuz okulumuz daha sonraki yıllarda ihtiyaca cevap vermediğinden 2002 yılında Dünya Bankası Projesi ile yeni bir bina inşaatına başlanmıştır ![]() ![]() Yeni okulumuz 4 katlı olup, 2 idareci odası, 1 rehberlik odası, 19 derslik, 1 Anasınıfı, 1 BT sınıfı, 1 Fen ve Teknoloji sınıfı, 1 çok amaçlı salon, akıllı sınıf, kütüphane, sığınak ve kalorifer dairesinden oluşan 600 metrekare üzerine kurulmuş bir binadır ![]() Okulumuz 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 28 öğretmen, 1 memur ile 2010-2011 eğitim öğretimine devam etmektedir ![]() Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Ankara Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KIZILCAHAMAM Adı: PERIHAN ERDOGAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ismetpaşa M ![]() Telefon Numarası: 3127360058 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:ANKARA - KIZILCAHAMAM - Perıhan Erdogan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|