|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, keçioren, odası, okulu, ticaret |
![]() |
Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Bilgileri Keçioren Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Bilgileri Keçioren AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri - Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ ATO İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() VİZYONUMUZ: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() Okulun Tarihçesi: Halen “B BLOK” olarak tanımladığımız okul binamız 1966-1967 öğretim yılında baraka yapıda eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: ANKARA TİCARET ODASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: UYANIŞ MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3125807343 Faks Numarası: 3125807343 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Ankara Ticaret Odası İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|