Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > İç Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, gölbaşı, ilköğretim, okulu, tek

T.E.K İlköğretim Okulu Bilgileri Gölbaşı Ankara

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

T.E.K İlköğretim Okulu Bilgileri Gölbaşı Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Gölbaşı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tek İlköğretim Okulu Tanıtımı - Tek İlköğretim Okulu Resimleri - Tek İlköğretim Okulu Hakkında

TEK Kurumu tarafından yaptırılmış TEK Genel Müdürlüğü ile Bakanlığımız İlköğretim Genel Müdürlüğü arasında 1101987 tarihinde yapılan protokol gereği mülkiyeti kurum uhdesinde kalmak koşulu ile Bakanlığımıza tahsis edilmiştir

Okulun tamir, onarım, bakım, ısınma, aydınlanma, su vb giderleri TEK tarafından karşılanması yapılan protokol gereğidir

1987-1988 öğretim yılında açılan okulumuzun 1 kademesine Gölbaşı Merkez okullarından naklen arasınıflara ve 1 sınıflara 236 öğrenci kaydedilmiş, 2 kademede 6 sınıfa 48 öğrenci alınarak öğretimi başlamıştır Açılışı takiben Okul Aile Bİrliği teşkil edilmiş, Kurucu üyelerle Okul Koruma Derneği çalışmalarına başlamıştır Derneğimiz ve Okul Birliğimizin değerli çalışmalarıyla bizlere yakın desteklerini sürdürmektedir

Okulumuzun 15 Eğitim-Öğretim yılının sonunda çevrede yaptığı sosyal etkinlik ve diğer faliyetlerin bıraktığı itibarların sonucu öğrenci sayısında büyük artış görülmüş, 2010-2011 öğretim yılında 1 kademe (Anasınıfı dahil) 910, 2 kademe 527' e toplam 1437 öğrenciye yükselmiştir

Böylece okulumuz 2010-2011 öğretim yılında bir okulun getirdiği problemlerin üstesinden gelerek idareci, öğretmen, hizmetli ve öğrencilerle el ve gönül birliği çalışmalarını sürdürmektedir
Tek İlköğretim Okulu Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tek İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tek İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tek İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tek İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: TEK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: TEK İLKOĞRETİM OKULU TEİAŞ SOSYAL TESİSLERİ GÖLBAŞI ANKARA

Telefon Numarası: 3124972162

Faks Numarası: 3124842174

E-mail Adresi: bilgi@tekilkogretimcom

Web Adresi: TEK İlköğretim Okulu

biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com