|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, bilgileri, çelebi, evliya, ilköğretim, okulu |
![]() |
Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Resimleri - Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz adını 1611-1682 yılları arasında yaşamış olan ünlü gezgin Evliya Çelebi'den almıştır ![]() ![]() Akşam bölümü 1982 yılında kapatılmıştır ![]() ![]() Okulumuzun adı 1993-1994 eğitim-öğretim yılında Evliya Çelebi İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiş ve aynı yıl ilköğretim 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: EVLİYA ÇELEBİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akçay Sk ![]() Telefon Numarası: 3123414953 Faks Numarası: 3123843561 E-mail Adresi Bilgi Yok Web Adresi Evliya Çelebi İlköğretim Okulu: Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|