|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| altındağ, ankara, bilgileri, ilköğretim, milli, müdafaa, okulu |
Milli Müdafaa İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Müdafaa İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Milli Müdafaa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Milli Müdafaa İlköğretim Okulu Resimleri - Milli Müdafaa İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okulumuz Dr Sami Ulus Çocuk Hastanesi'nin yaklaşık 300m yukarısında yer almaktadır Okul çevresi gecekondulardan oluşsada son yıllarda toplu konut ve apartmanların yapımıda hız kazanmıştır Okulumuzda ikili eğitim yapılmakta ve 16 derslik bir salon bulunmaktadır Okulumuzun yaklaşık mevcudu 600 öğrencidir OMilli Müdafaa İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Milli Müdafaa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Milli Müdafaa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Milli Müdafaa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Milli Müdafaa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: MİLLİ MÜDAFAA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sultanmurat Mh Önsezi Sk No:249Telefon Numarası: 3123164253 Faks Numarası: 3123164253 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Milli Müdafaa İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|