|
|
Konu Araçları |
aksaray, bilgileri, eskil, ilköğretim, mehmet, meral, okulu, şehit |
Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil AksarayŞehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu İletişim Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1968 yılında Taşkesik İlkoKulu olarak bir evde hizmete başlamıştır1986 yılında ayrı bir yere bir derslikli bir müdür odası şeklinde betonarma bir bina yapılmıştırDaha sonra 2005 yılında bir derslik daha eklenerek 2 dersliğe dönüşmüştür Okulumuzda 1 müdür odası 2 derslik 1 depo ve 2 adette tuvalet bulunmaktadır Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eskil Okulun Telefonu: 382 4115297 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Taşkesik Köyü Okulun Web Adresi: http://taskesikmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 571740@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|