|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abalı, ağaçören, aksaray, bilgileri, ilköğretim, okulu |
![]() |
Abalı İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abalı İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören AksarayAbalı İlköğretim Okulu Hakkında - Abalı İlköğretim Okulu Tanıtım - Abalı İlköğretim Okulu Resimleri - Abalı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Abalı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Atatürk İlkelerine bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, Türk Milli Eğitiminin ve okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda; kendini ifade edebilen girişimci, çağdaş düşünen, estetik duygusuna sahip , kendisi ve toplumuyla barışık bireyler yetiştirmek, onlara 21 ![]() ![]() VİZYONUMUZ Gençlerimizi, teknolojik ve sosyal açıdan hızla değişen çağımıza uyum sağlamalarını, bunu bilgi ve becerileri ile özdeşleştirerek, geleceği görüp kendilerini gelişmelere hazırlamalarını sağlamak, okulumuzun vizyonudur ![]() Abalı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ağaçören Okulun Telefonu: (382) 338 50 26 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Abalı Köyü Okulun Web Adresi: http://abali ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 682438@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Abalı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|