|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aksaray, altınkaya, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
Altınkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Altınkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AksarayAltınkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Altınkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Altınkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Altınkaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Altınkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : ALTINKAYA İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() ALTINKAYA İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() Altınkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (382) 225 20 04 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://altinkayaioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: altinkaya6842@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Altınkaya İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|