|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aksaray, armutlu, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
Armutlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Armutlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AksarayArmutlu İlköğretim Okulu Hakkında - Armutlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Armutlu İlköğretim Okulu Resimleri - Armutlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Armutlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyde okul ilk olarak 1937 yılında kerpiç bir evde öğretime başlamıştır Daha sonra 1972 yılında betonarme bina(şimdiki I Kademe Binası)yapılmıştır 1986 yılında da bir ortaokul yapılmıştır 1997-1998 Eğitim -öğretim yılından itibaren de İlköğretim Okulu Olarak hizmet vermeye devam etmektedir Eski 1 kademe binamız şu an yıkılmıştır ve yerine yeni okulumuz yapılacaktır 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı sonuna yeni binamıza geçeceğiz![]() HİZMETE GİRİŞ YILI: 1937 ÖĞRENİM ŞEKLİ: İkili PERSONEL: Anasınıfı ve sınıf öğretmenleri tam olup Branş olarak Türkçe, Sosyal Bilgiler ve Matematik Öğretmenleri bulunmaktadır İngilizce öğretmenimiz ise ücretli olarak görev yapmaktadır![]() SINIFLARIN FİZİKSEL DURUMU: Sınıflarımız genel olarak güneş görmekle beraber ısı ve ışıklandırma sorunu yaşamamaktadır ![]() İDARE:Okul müdürümüz ve müdür yardımcımız bulunmaktadır Memurumuz bulunmaktadır Armutlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 382 2465105 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://aksarayarmutluilkogretim meb k 12 tr/Okulun E-Posta Adresi: armutluokulu@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Asfalt yol ( E 5 Yolu) Adana İstikametine Doğru Gidilip 20 Km de sağ tarafta Armutlu Kasabası Levhası görülür Buradan içeriye 10km uzaklıktadır![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Armutlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|