|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aksaray, atatürk, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AksarayAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 2000-2001 Eğitim - Öğretim yılında ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU olarak 11/10/2000 de eğitim öğretime başlamıştır Okul binası Milli Eğitim Bakanlığı'nın 960 öğrencilik proje okulu olarak yapılmış ve donatımı da bakanlık tarafından yapılmıştır 2 ana sınıfı, 20 I kademe sınıfı ve 12 II kademe sınıfı olmak üzere okulumuzda toplam 34 şube bulunmaktadır Okulumuzda bilgi işlem sınıfı, resim atölyesi, iş-teknik atölyesi, fen labaratuvarı ve çok amaçlı salon vardır Okulumuz imkanları çerçevesinde her türlü ders dışı etkinlik kursları düzenlenmektedir![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://ataturkaks meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|