|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağaçören, aksaray, bilgileri, hacıahmetli, ilköğretim, okulu, tepeköy |
Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören AksarayHacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1963 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() Okulumuz Ortaköy ve Ağaçören ilçeleri arasında bulunmaktadır Okulumuzda 1-2 ve 3 Sınıflar mevcuttur ve birleştirilmiş eğitim yapılmaktadır Okulumuzun şuan ki mevcudu 11 öğrencidir Köyde 4-5-6-7 ve 8 sınıflar taşımalı eğitimle 3 km uzaklıkta ki Kederli ilköğretim Okulu'na gitmektedir Okulumuzda gündüzlü eğitim yapılmaktadır![]() Okulumuzun geniş bir bahçesi, kullanılabilir durumda lojmanı vardır ![]() Okulumuzda görev yapan personel sayısı 1'dir ![]() Köyün ile ve ilçelere ulaşım sorunu yoktur Köyde elektrik, su ve internet sorunu yoktur Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ağaçören Okulun Telefonu: (382) 335 62 70 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hacı Ahmetli Tepeköy 68600 Okulun Web Adresi: http://tepekoy68 meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 676589@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|