|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağaçören, aksaray, bilgileri, hüsrev, ilköğretim, okulu |
Hüsrev İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hüsrev İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören Aksarayüsrev İlköğretim Okulu Hakkında - Hüsrev İlköğretim Okulu Tanıtım - Hüsrev İlköğretim Okulu Resimleri - Hüsrev İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hüsrev İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun 3 binadan oluşmaktadır Kalorifer sistemi 2008 yılında faaliyete geçmiştir Taşımalı eğitimin de bulunduğu okulumuzda 1A-2A-3A-4A-5A-6A-7A-8A ve ana sınıfı olmak üzere 9 şube mevcuttur Ayrıca Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı ile Fen ve Teknoloji Laboratuvarı da mevcuttur![]() Öğrenim Şekli : İlköğretim - Taşımalı Eğitim Öğrenci Mevcudu: Ana Sınıfı:12 1 - 5 Sınıf: 62 6 - 8 Sınıf: 50 Toplam Öğrenci: 124 Okutulan Yabancı Dil: İngilizce Kadromuz: Okul Müdürü, 5 Sınıf Öğretmeni, 1 Türkçe Öğretmeni, 1 İngilizce Öğretmeni, 1 Sosyal Bilgiler Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Fen ve Teknoloji Öğretmeni, 1 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, 1 Hizmetli olmak üzere 13 kişidir Hüsrev İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ağaçören Okulun Telefonu: (382) 334 50 04 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hüsrev Köyü 68600 Okulun Web Adresi: http://husrev meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 242349@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hüsrev İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|