![]() |
Laz Böreği (Trabzon) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laz Böreği (Trabzon)Malzemeler: Kremasının malzemesi: 5 su bardağı süt 2 adet köy yumurtası 1 paket sana yağı 5 kaşık tereyağı 3 su bardağı şeker 1 su bardağı un 1 su bardağı nişasta Bir tutam tuz ve fındık içi ![]() Şurubu için gereken malzemeler: 3 su bardağı şeker 2 ![]() 1-2 damla limon suyu ![]() Hamurunun malzemeleri: 3 ![]() 1 adet yumurta 3 yemek kaşığı zeytinyağı Bir tutam tuz ![]() Yapılışı: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|