Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
aperatif, çörek, otlu

Çörek Otlu Aperatif

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çörek Otlu Aperatif



Malzemeler:


Yarım paket margarin

1 su bardağı yoğurt

2 adet yumurta

1 paket kabartma tozu

Yarım bardak çörek otu

Bir tutam tuz

Aldığı kadar un


Hazırlanışı:


Bir yumurtanın akı hariç, tüm malzemeyi derin bir kasenin içine alın Yeteri kadar un ekleyip, yumuşak bir hamur elde edin Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın Yuvarladığınız hamurları önce yumurta akına daha sonra çörek otuna batırın Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin 175 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin

Hafif soğuduktan sonra servis yapın


Afiyet Olsun


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.