![]() |
Yaz 24+4.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaz 24+4..Kızlar sonunda aldım dogum kontrol haplarımı ![]() ![]() dün yolum eczaneye düştü ![]() ![]() sordum en iyi hap diana35 miş heralde değil mi dedim hayır dedi fiyatını sordum 8 ![]() ![]() ![]() bende 30 larda falan bekliyordum bana pahalı ama en iyisi demişlerdi ![]() ![]() onu almayı düşünüyordum ![]() ![]() en iyisi hangisi dedim her acıdan ![]() ![]() yaz 24+4 dedi ![]() ![]() bu daha yeni cıkmıs ![]() ![]() yan etkileri cok daha az ![]() ![]() ve 100% korumaymıs ![]() ![]() 22 tl ![]() ![]() aldım evde baktım ![]() ![]() cok ayrıntı yerleştirilmiş ilaçlar ![]() ![]() basladıgın güne yapıstırıyorsun kagıdı ![]() ![]() cok değişik hersey ![]() ![]() 24 tane pembe 4 tane beyaz ilaç ![]() ![]() düşüncelerinizi bekliyorum bu ilaçla ilgili kullanan var mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaz 24+4.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaz 24+4..bu yazıyı da nette buldum Tüm dünyada gebeliği önleyen en etkin ve en güvenilir yöntemlerden biri olan doğum kontrol hapları ile ilgili tüm olumsuz önyargılar 24+4 rejimli yeni hapla yok oluyor ![]() Amerika’da 2 yıldır kullanılan ve en popüler doğum kontrol hapı haline gelen 24+4 rejimli yeni hap Türkiye’de de kullanılmaya başladı ![]() ![]() * Daha düşük östrojen içeren 24+4 rejimli yeni doğum kontrol hapı vücutta sodyum ve su tutulumunu önleyerek kilo alımını engelliyor ![]() * 24+4 rejimli yeni doğum kontrol hapı gebeliği önlemenin yanı sıra akne tedavisi ve adet öncesi sendrom semptomlarının tedavisinde etkili olan tek yöntemdir ![]() ![]() * Düşük doz hormon içeren yeni doğum kontrol hapı ile birlikte östrojene bağlı bulantı, baş ağrısı, duygu durum değişiklikleri, kilo artışı gibi istenmeyen yan etkiler de ortadan kalkıyor ![]() * 24+4 rejimli yeni doğum kontrol hapı, sürekli kullanım sayesinde kullanıcı uyumunu artırıyor ve kullanım hatalarını azaltıyor ![]() 24+4 Rejim=24 gün aktif tedavi + 4 gün plasebo Bu yeni rejimde hormonsuz aralık 7 günden 4 güne azaltılıyor ![]() ![]() Keele Üniversitesi doktorlarından Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu şikayetlerin tedavisinde 24+4 rejimli yeni doğum kontrol hapı etkili olmaktadır ![]() ![]() ABD llinois, Northwestern Universitesi Eisenberg Tıp Fakültesi doktorlarından Prof ![]() ![]() ![]() “Türkiye’ye yeni gelen doğum kontrol hapı ABD’de 3 farklı endikasyon için onay almış tek haptır: Gebeliğin önlenmesi, akne tedavisi ve premenstrüel sendromun daha şiddetli hali PMDD semptomlarının tedavisi ![]() Korunma dışında faydalar da sağlayan yeni doğum kontrol hapları kullanan kadınların ve ailelerinin yaşamları üzerinde çok daha olumlu etki yaratacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınlar artık adet dönemi sıkıntılarını yaşamayacak! ![]() ![]() ![]() Marmara Üniversitesi Kadın Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaz 24+4.. |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaz 24+4..bunlar da yorumlar Yorumlar (8)
|
![]() |
![]() |
|