Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emrenin, sağlık, sorunları, yunus

Yunus Ve Emre'nin Sağlık Sorunları

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yunus Ve Emre'nin Sağlık Sorunları

Bundan sonra Yunus ve Emre' nin sağlık sorunlarını burdan paylaşmak istiyorum

Geçen hafta paşaları traşa götürmüştüm Traş sonrası emrenin kafasında minik bir kızarıklık farketmiştim ama traş esanasında olmuştur falan diye pek önemsedim O kızarıklık daha büyüyerek kabuk bağladı Dedim heralde bir yere vurdu daha önceden saçlarından fakedilmedi o yara oldu Cuma akşamı baktım yara baya büymüş ve kafasında başka yerlerindende çıkıyor Babasına dedim hemen götürelim doktora nedir bu böyle hafta sonu olunca kaldı gidemedik doktora Pazar akşamıda sağ gözü kanlandı Pazartesi günü dişçi randevum vardı eve geldim ki ateşide var hemen bir fitil atıp babasını aradım yarın mutlaka gidelim doktora diye oda dedi yarını beklemyelim geleyim hemen gidelim Neyse gittik doktora kafasına egzama dedi gözüde mikrop kapmış ateşi diştede olabilir boğazındanda dedi boğazı iltihaplanmış Antibiyotik, losyon, krem, göz damlası, ağrı kesici ve ateş düşürücü verdi Pazartesi gününden beri kullanıyoruz Dün akşamda burnunu masaya vurdu nasıl bir hızla vurduysa bütün suratı kafası morluk içinde Surat mor, göz kanlı sanki savaştan çıkmış gibi Çok huysuz, mızmız oldu kucağımdan inmiyor, sürekli ağlıyor, bağrıyor, yemek yemiyor1no21no21no2

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com