![]() |
Gerçekten Yaşadım(Ruh Olayı) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçekten Yaşadım(Ruh Olayı)Bu olayı Gerçekten yaşadım Yemin ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet evde oturuyordum,Bir anda arka odadan gelen çıtırtılarla irkildim,Yerimden doğrulmaya çalıştıkça sanki bir güç beni tutuyordu,Sonra Gizli bir beyazlığın gözümün önünden Geçerken Gördüm,Evet doğrulamıyordum,Sonra Bir ses Bana İsmaiiiiiil diye seslendi,Bende "ismail ben değilim dedim" Arka odaya gel dedi,Arka odaya giderken Yandan beyaz Ruhlar Önümden Geçiyordu,Bir anda Odadan Gelen çığlık seslerini duydum,Oya girince Karşımda Korkunç Yüzlü Bir Adam vardı,Ruh gibiydi,Ama elinde Bıçak,Yanında Bir yığın ceset vardı,Arkamdaki ruhlar korkunç Kahkalar atarak Bana bakıyorlardı,Bir andan Yanımdan Bir adam Geçti ve Sen kimsin Diye Sorduğumda Ben İsmailim dedi,Ve O Adam İsmaili yakarak Öldürdü,İsmailin son Çığlıklarını Duyuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu garip ses çınlıyordu,Bir anda İrkildim,Sabahın Erken saatinde Kurduğum alarma ana avrat söverken Gördüğüm bu korkunç rüyadan kurtulmaya çalışıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Valla gerçek,Bana biraz komik geldi |
![]() |
![]() |
|