Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçekten, olayı, yaşadımruh

Gerçekten Yaşadım(Ruh Olayı)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçekten Yaşadım(Ruh Olayı)

Bu olayı Gerçekten yaşadım Yemin ederim

Evet evde oturuyordum,Bir anda arka odadan gelen çıtırtılarla irkildim,Yerimden doğrulmaya çalıştıkça sanki bir güç beni tutuyordu,Sonra Gizli bir beyazlığın gözümün önünden Geçerken Gördüm,Evet doğrulamıyordum,Sonra Bir ses Bana İsmaiiiiiil diye seslendi,Bende
"ismail ben değilim dedim"
Arka odaya gel dedi,Arka odaya giderken Yandan beyaz Ruhlar Önümden Geçiyordu,Bir anda Odadan Gelen çığlık seslerini duydum,Oya girince Karşımda Korkunç Yüzlü Bir Adam vardı,Ruh gibiydi,Ama elinde Bıçak,Yanında Bir yığın ceset vardı,Arkamdaki ruhlar korkunç Kahkalar atarak Bana bakıyorlardı,Bir andan Yanımdan Bir adam Geçti ve Sen kimsin Diye Sorduğumda Ben İsmailim dedi,Ve O Adam İsmaili yakarak Öldürdü,İsmailin son Çığlıklarını DuyuyordumVe biranda adama istem dışı Hareket ettim,Adam beni Tuttu Ve garip bir ses duydum(Devamı aşşağıda)

Bu garip ses çınlıyordu,Bir anda İrkildim,Sabahın Erken saatinde Kurduğum alarma ana avrat söverken Gördüğüm bu korkunç rüyadan kurtulmaya çalışıyordum

Valla gerçek,Bana biraz komik geldi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com