Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cehennem, feelıng, hell, hıssettiğim

''The Hell İ 'M Feelıng'' Hıssettiğim Cehennem

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

''The Hell İ 'M Feelıng'' Hıssettiğim Cehennem

hıkaye gercektır calıfornıa polıs kaytlarndan alınıp 1998 yılında factual report adlı ktaptan alınmıştır

o gece cok sarhoştum bar'dan ewe nasıl geldıgımı bıle bılmıyorum hayatımda umursadıgım tek sey bıra almam ıcın gereklı olan paranın bıtmemesı bır karım ve cocugum war onlr benden ılgı beklerlerdı ama ben nemzana ewe gelsem bırsey yapmasalar dahı karımı dower cocugumuda azarlardım ıgrenc bır ınsandım kabul edıyorum

karım benı terkedemezdı cunkı hıcbır guvencesı yoktu ve ortada bır cocugumuz wardı bunun werdıgı rahatlık duygusuyla karışan zalim dusuncelerım bırlesrdı we onu dowerrdım hemde nedensız cocukken cok sıddet gormustum sankı egomu tatmın etmek ıster gıbıydım

kasabanın rahıbı pazar aınlerınde benı uyarırdı onu dınelemezdım ona eger zorunda olmasaydım buraya bıle gelmezdım derdım

hayatımda yaptıgım kotulukler bana bır ol cızmıstı ve stesemde ıyı olamazdım ıcıyordum ve ıcıyordum ıcmek gecıcı ıntıhardır bunu benden daha ıyı kısme bılememz ben affedılmeyecegım ben affedılmezım korkusuyla daha da ıcıyordum cevreme kotuluk kusan ınsanlardandım

bır gece gene cok içmişim gene karımı dowdum cocugum'un ustune soguk su attım neden yaptıysam o gece halının ustunde sızmısım aynı yaglı sısman ve ıgrenc bır domuz gıbı

o gece ruyamda cocuklugumu gordum dowuluyordum bırden bana baktı ve gozler kıpkırmızıydı kendı cocuklugumu goruyordum ve bana bakar gbıbı oldu anlam werememiiştim derken anlayamadıgım bır sekılde gozlerım acımaya basladı cok kotu acıyordu bagararak uyandıgımı hatrlıorum ve kalktım banyoya gıttım gozlerıme su serptım tam karsımda duran ana baktım ve sok oldum gozlerım kıpkırmızı olmustu bulanıkta goruyordum zatenama bu ımkansızdı kım nasıl yaprdı gıtım ve karımdan bunun hesabını sordum

ertesı gece ewe gelemedım yolda uyumuşum tkrar br ruya gordum ve cocuklugumu gordum tekrardan buı sefer benı tum sert maddelerle dowuyorlardı keımlerımın kırılma seslerını hıssedıyordum sacımı cekıyoarlar kemıklerımı kırıyolarlar ustume cam sıse fırlatıyorlardıtekarra kucuklugum bana baktı ve bunun sroumlusu yanlızca sensın dedı haykırarak o gunu uyandıgımı ahtrlamıyorum hatırladıgı m tek sey hastanede uyandıgım dedeıkelrıne gore 7 gunde komada kalmışım ılgınc

karım zıyaretıme gelmeıs cocugum la beraber kacmıslar haklılar hastaneden cıktım ewe gıttım ew sessızdı ben perısandım aılem perısan bırden saolndan bır ses geldıgını duydum we ınanamadım yerde yatan bırı wardı hemen yanına gttımve ters cevırdım ve ınanamaıyorum o bendım sınr krızlerı gecırmek uzereydım sılahımı aldım ve once onu wurdum ama kanı sımsıyahtı cok korktum ve bır daaha ates ettım sıyah dumanlar yukselmeye basladı ınanamıyordum cehennemde gıbıydım her yer cok sıcaktı erımek uzereydım terlerım bıle buharlasıyordu tum esyalar erıyordu ımkansız bır olay kendımı dısarı atmayı basarbıldım elım kolum yuzum heryerım yanmıstı

ewe gelen polıs ıcerı gırdı ve hersey erımıs tı ustelık yerdede yatan bır adamın olmadıgını soyledıler

ve ertesı gece aynı oklay tekarar yasandı her gece olay tkrarlanıyordu pesımı bırakmıyordu ne zmaan bıryere gtsem cehennem sıcagı basıyor vbe gene heryerım yanmaya baslıyordu ınanılmaz bır acı cekıyordum

ve ardından butun bunalrı yazmayı ve hayatıma son wermeyı dusundum kursunu agzıma dayadım ve

adam evınde olu bulunmustur ama yanından duran tabancadan cıkan kursun hıcbırzaman bulunanamamıstır adam bulundugununda sımsıyahtır ve yanmıs gıbıdır otopsıde 3derece yanık teşhısı konur mektup ıse sırılsıklamdır en sonunda adam sunu yazmıstır

''cehennemı erkenden geordum karım ve cocuum sızlere yaptıklarımdan dolayı benı bagıslayın gıtmem gerektıgını soyluyorlar cumlemı bıtırmeden hıcbıyere gıde cumle tamamlanamamıstır ve bu olayın sırrı halan cozulememıstır''

teskkrler ınfernoturk

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com