![]() |
''The Hell İ 'M Feelıng'' Hıssettiğim Cehennem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ''The Hell İ 'M Feelıng'' Hıssettiğim Cehennemhıkaye gercektır calıfornıa polıs kaytlarndan alınıp 1998 yılında factual report adlı ktaptan alınmıştır ![]() o gece cok sarhoştum bar'dan ewe nasıl geldıgımı bıle bılmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() karım benı terkedemezdı cunkı hıcbır guvencesı yoktu ve ortada bır cocugumuz wardı bunun werdıgı rahatlık duygusuyla karışan zalim dusuncelerım bırlesrdı we onu dowerrdım hemde nedensız cocukken cok sıddet gormustum sankı egomu tatmın etmek ıster gıbıydım ![]() ![]() kasabanın rahıbı pazar aınlerınde benı uyarırdı onu dınelemezdım ona eger zorunda olmasaydım buraya bıle gelmezdım derdım ![]() hayatımda yaptıgım kotulukler bana bır ol cızmıstı ve stesemde ıyı olamazdım ıcıyordum ve ıcıyordum ıcmek gecıcı ıntıhardır bunu benden daha ıyı kısme bılememz ben affedılmeyecegım ben affedılmezım korkusuyla daha da ıcıyordum cevreme kotuluk kusan ınsanlardandım ![]() ![]() ![]() bır gece gene cok içmişim gene karımı dowdum cocugum'un ustune soguk su attım ![]() ![]() ![]() o gece ruyamda cocuklugumu gordum dowuluyordum bırden bana baktı ve gozler kıpkırmızıydı kendı cocuklugumu goruyordum ve bana bakar gbıbı oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ertesı gece ewe gelemedım yolda uyumuşum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() karım zıyaretıme gelmeıs cocugum la beraber kacmıslar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ewe gelen polıs ıcerı gırdı ve hersey erımıs tı ustelık yerdede yatan bır adamın olmadıgını soyledıler ![]() ![]() ve ertesı gece aynı oklay tekarar yasandı her gece olay tkrarlanıyordu pesımı bırakmıyordu ne zmaan bıryere gtsem cehennem sıcagı basıyor vbe gene heryerım yanmaya baslıyordu ınanılmaz bır acı cekıyordum ![]() ve ardından butun bunalrı yazmayı ve hayatıma son wermeyı dusundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adam evınde olu bulunmustur ama yanından duran tabancadan cıkan kursun hıcbırzaman bulunanamamıstır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''cehennemı erkenden geordum karım ve cocuum sızlere yaptıklarımdan dolayı benı bagıslayın gıtmem gerektıgını soyluyorlar cumlemı bıtırmeden hıcbıyere gıde ![]() ![]() ![]() ![]() teskkrler ınfernoturk |
![]() |
![]() |
|