|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
mektubumutlaka, mücahitin, okuyun, tanıdığım |
![]() |
Tanıdığım Bir Mücahitin Mektubu..!!!(Mutlaka Okuyun.) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanıdığım Bir Mücahitin Mektubu..!!!(Mutlaka Okuyun.)arkadaşlar bugün size diğer bir siteden tanıdığım ırağa cihada katılmış olan ve uzun zamandır haber alamadığım mücahit abimin mektubunu sunuyorum ![]() ![]() ![]() kendisinden haber aldım ve çok sevindim ![]() ![]() ![]() türkiyeye sağ sağlim döndü, ama yüreği buruk,üzgün, şehit olamadığı için ![]() ![]() ![]() ama yaralandı RABBİM inş ![]() ihsan etsin ona ![]() ![]() ![]() ben ona inşaallah RABBİNİN huzurunda alnı secdedeyken şehitlik diliyor, ve bu kadar istediği şehitliği ona bu şekildede olsa vermesini Allah tan diliyorum ![]() ![]() ![]() neolur okuyun ![]() ![]() ![]() işte o mektup;biraz uzun ama ![]() ![]() ![]() dikkatle okumanızı öneriyorum ![]() ![]() ![]() işte gerçekler ![]() ![]() ![]() kerkükten can kardeşime binler selam olsun; Gönderme tarihi: 13 Ekim 2007 Cumartesi 15:21:36 aziz sıddık sebatkar canım kardeşim selimcana binler selam olsun sana ![]() nasılsın canım kardeşim iyimisin inş ![]() ![]() o kadar cok özledimki hepinizi herbiriniz gözümde tütüyorsunuz ![]() herbirinizin hasreti yüreğimi yakmakta ![]() ne güzel günler gecirmişim aranızada daha yeni idrak edebiliyorum ![]() özledim hepinizi herbirinizi bütün kardeşleri ![]() ama sizleri özleyen hasretinizi ceken bazen size darılan gocunan ama genede rabbin hükümlerini icara hususunda sizleri kardeşleri gören ve sizi seven sayan ve özleyen başka kardeşleriniz var ![]() bir ekmeğe muhtac olan kardeşleriniz ![]() feryatları göğe yükselirde kulaklarımızın feryatlarını duymadığı kardeşleriniz var ![]() zalim zorba firaun yetmelerinin bombaları altında inleyen kardeşleriniz ![]() elleri semaya uzanmışta dava kardeşlerimiz bugün bize bir dua edecekmi düşüncesi taşıyan kardeşleriniz ![]() İğfali sadece bedenle mahdud kılmayıp tarihi tüm değerleri yok etmek için enerji harcamayı askeri görev olarak ilan ederek girdiği ülkede ardında sadece kan ve göz yaşı bırakan ve bütün hakaretlerin kifayetsiz kalacağı cehennem ateşinin dahi onları yakmaktan tiksinti duyduğu pislikler islamın vahdaniyeti altında toplanan sünni,şii,kürt,türk,arap ve gayri-arap tüm kardeşlerimizin ve onların yöneticileri üzerinde otaritesini kurarak tüm ekonemeyi necis avuçlarında bulundurmaktadır ![]() ![]() kelimelerle donatılmış ve düzene uygun kelimelr üretmekte uzmanlaşmış bizler sözcük üretmekten aciz konuma gelmiş bulunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ruhları azapta melekelerini hissiyatlarını duygularını yitirmiş ama sadece ayakta kalan bir beden onada yaşanıor denmezki ![]() ![]() ![]() cocuklar artık şekerlerle kandırılmıyor burda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama herbirisinin vucutlarında bir şeyler eksik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mum ışığının yanında kitaplarını okuyanların başlarının yanından seker bu kurşunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiç bir ev biç bir hane yokki içlerinde korkuyla gününü bitirmesin ![]() ![]() ![]() ![]() şarkta bir müminin ayağı kanasa şarkta diğer müminin içi yanmasa o hakiki manada iman etmiş olmamaz hadisi şerifini ne cabuk unutturdu müslümanlarımıza ![]() ![]() ![]() ![]() innemel müminine iğvetün ayetiyle bizlere kardeş kılınanlar vahşilerin postalları altında inlemekte ![]() ![]() ![]() ![]() evet iman kurtarın küfrün kokuşmuş tefessüf etmiş müşevveş förmülleri içinde imanlarını kaybedenlerin imanlarını kurtarınama iğfal edilmiş bacılarınızın hayatları zindana uğramış kardeşlerinizin elleri kolları budanmış bebelerinde biraz şerefini düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() buranın sokakları hamile kalmış iğfal edilmiş kızlarla elleri kolları budanmış cocuklarla ve akıllarını yitiren binlerce delikanlıyla dolu ![]() ![]() ![]() ![]() müslümanlar kardeştirr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() küfrün kanalisizyonundan bir artık gibi peyda eden veledi zinalar görevlerini yapmaktalar ![]() gelecekler görecekler istediklerini köle pazarlarından satar alırcasına beğenecekler istediklerine kurşunlarını sıkacaklar istediklerini işkenceyle akıllarını kaybettirecekler ![]() ![]() ![]() ben yoruldum inan takatim kalmadı yürümeye mecalim bile yok ![]() ![]() bağırayım cağırayım feryat edeyim diyecem ama allahtan başka kim sesimi duyacak selim kardeşimmmm ![]() ![]() eğerki bir halk bu duruma gelmişse müslümanların parmağıda vardır ![]() ![]() ![]() ağıtlar yakması gereken müslümanlar artıık kına yakmaya başlasınlar ![]() gün gelecek yaşayan bir müslüman bulamazlarsa hiş şaşmasınlar ![]() ![]() birazda hatayı kendimizde arasak birazda mesuliyeti sucu kendimizde bulsak ![]() bir serveti evet bir serveti filistini ırakı kurtarmaya yeterken evinde iş yerinde dansözlü dolar alemli alemler yaparak dansözün orasına burasına milyar lar yapıştırın sözde şeyh kılıklı şiş göbekli arap şeyhlerinin hiçmi sucu yok bu ülkenin ezilmişliğinde sahipsiz kalınmışlığında itilip kakılmışlığında ve tarumar edilmesinde ![]() kendi ırkına bile bu kadar duyursız kalan ve bir dansöze ülkesini satan şeref ve haysiyetten yoksun bu şeyhlerin şeytanın müridi olduğunun en büyük kanıtı değilmidir zulme rıza göterenler ve zülüm karşısında suskun kalanlar ![]() ![]() ![]() ![]() öz kardeşi olmasada dava kardeşi sayılan nisaların halini hatrını bir gün bile sormayan bir gün dua bile etmeyen bırak dua etmeyi bir damla gözyaşı bile dökmeyen dava kardeşinin iğfaline bile vicdan azaabı duymayan ellerindeki bir tane bileziği ceyizindeki bir küpeyi yardım amaclı göndermeyen ama saattlerce ayna karşısında tesettürünü düzenleyen cicili bicili giyinen aman biri beğensinde kocaya varayım deyipte mankenlere taş cıkartan avrupai mankenlerinin bile ellerine su döktükleri ojeleriyle rujlarıyla makyajlarıyla artistleri bile kıskandıracak kadar şuh giyinen süslüman kızların değilse suc kimin o zaman selimcann ![]() ![]() daha 25 şindeyken eli ayağı tuttuğu halde gücü kuvveti en üst seviyede olduğu bir hengamda islam bayrağını taşımakla görevliyken ağzında salyalarla duygularını tatminlika dına sabahtan akşama kadar nette ve cette kız tavlama yarışlarına giren bu sözde müslümanlarda değilse suc kimde selim kardeşim ![]() ![]() evet hurma yemenin faziletini kırk citli kitaplarla anlatan ama zülmü istipdatı yaşananları bir dirhim bile yazamayan yazarlar değilse suc kimde selimcan ![]() erkek olduğu bile şüpheyle bakılan fetva vermeye gelince fetva üretmekte zekeriya karaları bile gecen sözüm ona davası içni canlarını feda edecek konumda olanlar kanımız aksa şeriat akar nutuklarıyla ya Allah bismillah allahu ekber nidaları atanlar iş cihata gelince iş Allahın emirlerini icraya gelince aman tebliğ dururken ne işiniz var oralarda iman kurtarmak duruken tebliğ ve irşad yapmak dururken diyerekten mücahit göndermeyenler ve bu beldeleri mucahitsiz bırakanlarda değilse suc kimde selim cann ![]() sünnetleri icra ediyorum sünnetlere yapışıyorum diyerekten sakalını saatlerce milimetrik kestiren ve ellerinde ceşit ceşit yüzüklerle boyunlarında uzun ve sırıtan Allah yazan kolyelerle bileklerinde gümüş bilekliklerle holiwod yıldızlarına bile tac cıkartan kendi hem cinsi olan insanların zindanlarda ne tür işkencelerle akıllarını yitirdiklerininden bile daha habersiz olan 20 asrın sözde müslümanlarında suc değilse bu suc kimde söyle bana Allah aşkına ![]() istanbulda bir sinegog bombalandı diye terörü binlerce kez lanetleyen ve başkalarına şirin gözükmek adına onlarca kınama notası gönderen ama gözleri önünde davadaşları kıyımlardan gecerken iğfal edilirken bombalanırken bir kınama msjı dahi göndermeyen ve tarumar olmuş topraklarını ve namuslarını muhafaza adına ellerine silahlarını alan ve küffar ordularına karşı cihat edenleri nerdeyse trörist sıfatına koyup cihadın önünü tıkayıp cihada gidilmemesini fiilatıyla söylettiren ama günü geldiği zaman hoşgörü diyalog cığırtkanlığı yapmaktan cekinmeyen cemaat liderlerinde değilse suc kimde ![]() ![]() ![]() kendi yaşantısının bekası için sırf saltanatı yok olmasın diye saraylardan dışarı adımını atmamış halkın dertleriyle dertlenmeyen ama günü geldiği zaman sırf kendisi sağ kalsın diye mütefiklerine mahcup olmamak adına kendi vatanını bir günde satan ve kendi vatanını zalimlere peşkeş cektiren despot zalim devlet başkanları değilde suc kimde ![]() kendi ailesinin maişetini temin etmek içinfirauna köle olan ve firauna hakkıyla kölelik yapıp kendi ırkını satılığa cıkartan işbirlikçi polisler ve askerler de değilse suc kimdee ![]() ![]() daha öncede belirtmiştim firaunu firaun yapan kölelerin gücüydü ![]() ![]() ![]() ![]() araplar zamanınsda osmanlıyı arkadan burdu diyerekten zalimler altında inleyen kardeşlerinin cığlığını duymayan ve mademki osmanlıyı arkadan vurdular bunlara müstehaktır diyen ırkıclık damarlarının maksimum seviyeye ulaşmış ırkçı milliyetci müslümanlarda değilse suc kimde selim kardeşimm ![]() ![]() ![]() ![]() içim dolu selimm patlamak üzereyim infilak etmek üzeriyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öyle erlerki Fesat içinde boğulan bu toplumla aynı havayı teneffüs etmek istemeyen ve hayat-ı dünyeviyenin basitenliğinde kurtulup makamı ilah için yüreği çarpanlarölümü seven kimseler,ruhunu rügarında kaybedip bedenini aidi olduğu yere bırakmak için can atar adı cihat soyadı şehadet olanlar ![]() ![]() Semayı yırtarcasına fırlatılan bombaların hedefi olan masumları katletmekten adeta organzm hali duyan firavun ordusu ve ebu leheb yandaşlarına karşı siper edilen gövdelerin sahipleri olacak erler,namus ve vatanın şeref ve haysiyetin ayaklar altına alındığı bir hengamda sevginin bedelini canlarıyla verenler o sevgiye bedel candan yardan vazgecenlere zalimin zülmünü yüzlerine carpmak için silahını kuışanan silahları saz eden kurşunlarıda birer nota şeklinde cakkal sürüsüne postalayan gönül erlerine dava adamlarına ve yüzümüzün akları olan erlere ihtiyacımız var ![]() ![]() ![]() kendi elimizde logarlara attığımız islamın izzetini cıkartmak için gönderinn ![]() sınır tanımayan emperyalizm tek kuvveti iman olan ülkeleride yıkmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onların gaflet ve dalalette olması bizimde geflete girmemize bir sebep teşkil etmezkiii ![]() ![]() ![]() ![]() sözlü tebliğimiz ettik artık ffiili tebliğe geldi sıra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anne olanlar mehdi as öncülük edecek hamzalar sümeyyeler yetiştirsin inş ![]() babalar ise bu dava için canlarını feda etmekten cekinmeyecek erler yetiştirsin ![]() neyse can kardeşim yazı yazacak takatim kalmadı benim artık ![]() ![]() bayram olduğu halde bayramını kutlamayacam ![]() ![]() ![]() ![]() neyse can kardeşim neyseeeee ![]() ![]() gözlerinden öperim can kardeşim ![]() duana duanıza muhtac kardeşin şimşek berk ![]() umum kardeşlerime binler selam ![]() |
![]() |
![]() |
|