Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mektubumutlaka, mücahitin, okuyun, tanıdığım

Tanıdığım Bir Mücahitin Mektubu..!!!(Mutlaka Okuyun.)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tanıdığım Bir Mücahitin Mektubu..!!!(Mutlaka Okuyun.)

arkadaşlar bugün size diğer bir siteden tanıdığım
ırağa cihada katılmış olan ve uzun zamandır haber alamadığım mücahit abimin mektubunu sunuyorum

kendisinden haber aldım ve çok sevindim
türkiyeye sağ sağlim döndü,
ama yüreği buruk,üzgün,
şehit olamadığı için
ama yaralandı RABBİM inşgazi mertebesinin sevabını
ihsan etsin ona

ben ona inşaallah RABBİNİN huzurunda alnı secdedeyken şehitlik diliyor,
ve bu kadar istediği şehitliği ona bu şekildede olsa vermesini Allah tan
diliyorum

neolur okuyun
işte o mektup;biraz uzun ama
dikkatle okumanızı öneriyorum
işte gerçekler

kerkükten can kardeşime binler selam olsun;

Gönderme tarihi: 13 Ekim 2007 Cumartesi 15:21:36

aziz sıddık sebatkar canım kardeşim selimcana binler selam olsun sana

nasılsın canım kardeşim iyimisin inş selamettesindir umarım
o kadar cok özledimki hepinizi herbiriniz gözümde tütüyorsunuz
herbirinizin hasreti yüreğimi yakmakta
ne güzel günler gecirmişim aranızada daha yeni idrak edebiliyorum
özledim hepinizi herbirinizi bütün kardeşleri
ama sizleri özleyen hasretinizi ceken bazen size darılan gocunan ama genede rabbin hükümlerini icara hususunda sizleri kardeşleri gören
ve sizi seven sayan ve özleyen başka kardeşleriniz var
bir ekmeğe muhtac olan kardeşleriniz
feryatları göğe yükselirde kulaklarımızın feryatlarını duymadığı kardeşleriniz var

zalim zorba firaun yetmelerinin bombaları altında inleyen kardeşleriniz
elleri semaya uzanmışta dava kardeşlerimiz bugün bize bir dua edecekmi düşüncesi taşıyan kardeşleriniz
İğfali sadece bedenle mahdud kılmayıp tarihi tüm değerleri yok etmek için enerji harcamayı askeri görev olarak ilan ederek girdiği ülkede ardında sadece kan ve göz yaşı bırakan ve bütün hakaretlerin kifayetsiz kalacağı cehennem ateşinin dahi onları yakmaktan tiksinti duyduğu pislikler islamın vahdaniyeti altında toplanan sünni,şii,kürt,türk,arap ve gayri-arap tüm kardeşlerimizin ve onların yöneticileri üzerinde otaritesini kurarak tüm ekonemeyi necis avuçlarında bulundurmaktadır
kelimelerle donatılmış ve düzene uygun kelimelr üretmekte uzmanlaşmış bizler sözcük üretmekten aciz konuma gelmiş bulunuyorum gördüklerimin yaşadıklarımın bunda tesiri bir hayli fazlagözlerimden yaş akmıyor artık çünkü dökecek bir damla göz yaşı kalmadı bende vucudun yarısından cok su olan bir insanda dökecek bir damla gözyaşı kalmıyor anlayabiliyormusun binlerce damla aktı ağıtlar yakan kardeşlerine kardeşleri için bir damla gözyaşı dökmeyen müslümanlara inat akacak bir damla gözyaşım bile kalmadı bitti dökendi gözyaşlarım erkekler ağlamaz sözünü çiğneyerek akıttım hepsinibir ölüden farksız değilim şu an tıpkı diğerleri gibi televizyonda gördükleriniz yaşamıyor yaşadıkalrını sanıyorsunuz ama yaşamıyorlar
ruhları azapta melekelerini hissiyatlarını duygularını yitirmiş ama sadece ayakta kalan bir beden onada yaşanıor denmezkibayram var burda ama sadece lugatta kalan ve kelimeden ibaret olan bir bayrambayramın ruhundan soyutlanmış sadece adı bayram olan bir gün
cocuklar artık şekerlerle kandırılmıyor burda ellerini kaybetmiş bir bomba altında bir bacağını kopmuş bir uvzu başka yerlere fırlamış bir cocuğu artık anne babaları şekerlerle kandıramıyorve cocuklar biliyorlarki bir kac avuc şekerle koparılan elleri ve ayakları geri gelmeyecek ve verilen her bir avuc şekerin onları mutlu etmeyeceğinide cok iyi biliyorlar daha beş yaşına gelmemiş oyun oynamasını daha bilmeyen hayatın idrakine varamamış nice cocuk var burda
ama herbirisinin vucutlarında bir şeyler eksik küfrün kokuşmuş sistemlerinden peyda olmuş anası belli babası yüz elli veledi zinaların avrupa yetmelerinin ve firaun torunlarının gazabına gelmiş attıkları bombalarla ağızlarından salyalar akan bu yetmelerin imal ettiği cocuk profilidir elleri ve kolları olmayan bebeler cocuklar yetimlerkaybolan uzuvlarını unutmak pahasına uykuyu tercih etmekte cocuklar ama uyutmazlarki onları saf temiz bir fıtratla yaratılan bu cocukları uykuyu bile cok görmekteler bu yarasa ruhlu yaratıklar uykularını bölmekte her g 3 tüfeğinden seken kurşunlar
mum ışığının yanında kitaplarını okuyanların başlarının yanından seker bu kurşunlar ama o kurşunlar o cocuklardan ziyade kendilerini müslüman zannedenlere sıkılmıyormubeyaz kefen tarihe karıştı burda genc kızlar artık siyahlara gömülür oldu yarım metrelik cukurlara bayramda misafir bekleyenler kirli postallarla hanelerini kirleten mahlukalarla karşılaşıyor artık
hiç bir ev biç bir hane yokki içlerinde korkuyla gününü bitirmesin bizleri ne zaman alacak larda cezaevlerinde işkencelere götürecekler endişesi taşımaktalardaha 18 ne gelmemiş ve hayatlarının en güzel günlerini görmek isteyenler beyaz gelinlikler içinde hayat arkadaşına varmak isteyen nice nisalar amrikan vahşilerinin şehvetlerine meze olmakta böylemi olacaktı selim kardeşim
şarkta bir müminin ayağı kanasa şarkta diğer müminin içi yanmasa o hakiki manada iman etmiş olmamaz hadisi şerifini ne cabuk unutturdu müslümanlarımıza komşusu acken tok yatan bizden değildir fermanı muhammedi dururken gözleri önünde batının binlerce klometre ötelerinden gelip müslümanlan kızları iğfal mi edilecekti namus kavramı evdeki anadan bacıdan mı ibaretti
innemel müminine iğvetün ayetiyle bizlere kardeş kılınanlar vahşilerin postalları altında inlemekteinsan ne için yaşardı din vatan şeref namus kavramları için değilmiydisayılan bütün vasıflar küffar orduları tarafından bir bir yok edilirken biz daha neyin mücadelesini yapmaktayız arkadaşlar bu zamanda iman kurtarma görevi daha evladır diyenler gözleri önünde iğfal edilmiş bacılarını hiçmi düşünmezler
evet iman kurtarın küfrün kokuşmuş tefessüf etmiş müşevveş förmülleri içinde imanlarını kaybedenlerin imanlarını kurtarınama iğfal edilmiş bacılarınızın hayatları zindana uğramış kardeşlerinizin elleri kolları budanmış bebelerinde biraz şerefini düşününşerefsiz bir imanı rabbim bana nasip etmesin bizlere nasip etmesinya gencler ırakın nufusunun 4 te 1 birisinin aklı beyni yok artık vatanlarını şereflerini kurtarma adına ellerine silahlarını alıp küffar ordusuna karşı vatanlarını muhafaza etmek isteyenler zindanlarda artık ve aklının almayacağı kulağının işitmediği işkencelerle akıllarını kaybetmekteler
buranın sokakları hamile kalmış iğfal edilmiş kızlarla elleri kolları budanmış cocuklarla ve akıllarını yitiren binlerce delikanlıyla doluefendimizin aramızdan ayrılışından sonra alemi islamın evlatları olan müslümanlar hiç bu kadar zillet içiresinde yaşamamışlardı topyekün bir ırkın imhası ortadan kaldırılmasıdır bunun adıgünün 24 saatini korkuyla ölüm tehlikesiyle yaşayan başka bir ırk yok galiba
müslümanlar kardeştirryoksa bu ayet rafamı kaldırıldı kurandan silindedemi bu ayetin icrası yerine getirilmiyorryoksa müslümanlar körleştidemi öldürülen iğfal edilen kardeşlerini görmemektelerand olsun bilesinizki burda yaşayan insanlar küffarlardan cok artık bizden nefret ediyorlar vurdumduymazlığımıza tembelliğimize bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın denen zihniyetimizden nefret ediyorlar artıkonları anladığımızı sanırız ama düşüncelerinin yanından bile gecmediğimizi idrak ediyorum artık
küfrün kanalisizyonundan bir artık gibi peyda eden veledi zinalar görevlerini yapmaktalar
gelecekler görecekler istediklerini köle pazarlarından satar alırcasına beğenecekler istediklerine kurşunlarını sıkacaklar istediklerini işkenceyle akıllarını kaybettireceklerbu onların görevi neden kızıyoruzki onlaraküfür ordularından hayır beklemek akla muhalefet değilmidir can kardeşim
ben yoruldum inan takatim kalmadı yürümeye mecalim bile yok her zerrem her atomum bana acı veriyor artık taşıyamıyorlar
bağırayım cağırayım feryat edeyim diyecem ama allahtan başka kim sesimi duyacak selim kardeşimmmmbir halkın sesini duyamayanlar bir garibin sesinimi duyacak
eğerki bir halk bu duruma gelmişse müslümanların parmağıda vardır kına yaksınlar artık müslümanlar kınaaa
ağıtlar yakması gereken müslümanlar artıık kına yakmaya başlasınlar
gün gelecek yaşayan bir müslüman bulamazlarsa hiş şaşmasınlar küfür ordularına kızacağımıza birazda kendimize kızsak
birazda hatayı kendimizde arasak birazda mesuliyeti sucu kendimizde bulsak

bir serveti evet bir serveti filistini ırakı kurtarmaya yeterken evinde iş yerinde dansözlü dolar alemli alemler yaparak dansözün orasına burasına milyar lar yapıştırın sözde şeyh kılıklı şiş göbekli arap şeyhlerinin hiçmi sucu yok bu ülkenin ezilmişliğinde sahipsiz kalınmışlığında itilip kakılmışlığında ve tarumar edilmesinde
kendi ırkına bile bu kadar duyursız kalan ve bir dansöze ülkesini satan şeref ve haysiyetten yoksun bu şeyhlerin şeytanın müridi olduğunun en büyük kanıtı değilmidir zulme rıza göterenler ve zülüm karşısında suskun kalanlar suskun kalmak yetmiyormuş gibi birde sarayların içinde yaşantı sürdürmeleri yokmu şimdis ana soruyorum selim kardeşim suc binler kilometrelerden öteden gelip insan öldüren bu zalim lerdemi yoksa kendi ırkının imhasını dansöz oynatarak kutlayan ve zülme seyirci kalan şeyh kılıklı müseylimeciklerin sucumu bir daha düşün hele suc kimin selimcan

öz kardeşi olmasada dava kardeşi sayılan nisaların halini hatrını bir gün bile sormayan bir gün dua bile etmeyen bırak dua etmeyi bir damla gözyaşı bile dökmeyen dava kardeşinin iğfaline bile vicdan azaabı duymayan ellerindeki bir tane bileziği ceyizindeki bir küpeyi yardım amaclı göndermeyen ama saattlerce ayna karşısında tesettürünü düzenleyen cicili bicili giyinen aman biri beğensinde kocaya varayım deyipte mankenlere taş cıkartan avrupai mankenlerinin bile ellerine su döktükleri ojeleriyle rujlarıyla makyajlarıyla artistleri bile kıskandıracak kadar şuh giyinen süslüman kızların değilse suc kimin o zaman selimcann saatlerce önem verdikkeri makyajlarına ojelerine ve giyimlerine kadar bir dua miktarı önem verselerdi kardeşlerine bir tutam yardım bir bilezik bir küpe bir kolye bir dua bir gözyaşı gönderebilselerdi böylemi olacaktı ıraklı insanların hali

daha 25 şindeyken eli ayağı tuttuğu halde gücü kuvveti en üst seviyede olduğu bir hengamda islam bayrağını taşımakla görevliyken ağzında salyalarla duygularını tatminlika dına sabahtan akşama kadar nette ve cette kız tavlama yarışlarına giren bu sözde müslümanlarda değilse suc kimde selim kardeşim bu kadar vurdumduymazlığımız olmasa bu halk bu hale gelirmiydi

evet hurma yemenin faziletini kırk citli kitaplarla anlatan ama zülmü istipdatı yaşananları bir dirhim bile yazamayan yazarlar değilse suc kimde selimcan

erkek olduğu bile şüpheyle bakılan fetva vermeye gelince fetva üretmekte zekeriya karaları bile gecen sözüm ona davası içni canlarını feda edecek konumda olanlar kanımız aksa şeriat akar nutuklarıyla ya Allah bismillah allahu ekber nidaları atanlar iş cihata gelince iş Allahın emirlerini icraya gelince aman tebliğ dururken ne işiniz var oralarda iman kurtarmak duruken tebliğ ve irşad yapmak dururken diyerekten mücahit göndermeyenler ve bu beldeleri mucahitsiz bırakanlarda değilse suc kimde selim cann

sünnetleri icra ediyorum sünnetlere yapışıyorum diyerekten sakalını saatlerce milimetrik kestiren ve ellerinde ceşit ceşit yüzüklerle boyunlarında uzun ve sırıtan Allah yazan kolyelerle bileklerinde gümüş bilekliklerle holiwod yıldızlarına bile tac cıkartan kendi hem cinsi olan insanların zindanlarda ne tür işkencelerle akıllarını yitirdiklerininden bile daha habersiz olan 20 asrın sözde müslümanlarında suc değilse bu suc kimde söyle bana Allah aşkına

istanbulda bir sinegog bombalandı diye terörü binlerce kez lanetleyen ve başkalarına şirin gözükmek adına onlarca kınama notası gönderen ama gözleri önünde davadaşları kıyımlardan gecerken iğfal edilirken bombalanırken bir kınama msjı dahi göndermeyen ve tarumar olmuş topraklarını ve namuslarını muhafaza adına ellerine silahlarını alan ve küffar ordularına karşı cihat edenleri nerdeyse trörist sıfatına koyup cihadın önünü tıkayıp cihada gidilmemesini fiilatıyla söylettiren ama günü geldiği zaman hoşgörü diyalog cığırtkanlığı yapmaktan cekinmeyen cemaat liderlerinde değilse suc kimde söyle bana selim kardeşim suc kimde

kendi yaşantısının bekası için sırf saltanatı yok olmasın diye saraylardan dışarı adımını atmamış halkın dertleriyle dertlenmeyen ama günü geldiği zaman sırf kendisi sağ kalsın diye mütefiklerine mahcup olmamak adına kendi vatanını bir günde satan ve kendi vatanını zalimlere peşkeş cektiren despot zalim devlet başkanları değilde suc kimde

kendi ailesinin maişetini temin etmek içinfirauna köle olan ve firauna hakkıyla kölelik yapıp kendi ırkını satılığa cıkartan işbirlikçi polisler ve askerler de değilse suc kimdeebir kuruşa tamah edip bir maaşa kendi ırkını satıp onların iğfalini bombalanmasına seyirci olandan daha zalim kim olabilirki
daha öncede belirtmiştim firaunu firaun yapan kölelerin gücüydü eğerki köleler olmasaydı firaun denen zorba ve zorbalık sistemi olmazdı kölelik sıfatında olup amerikan mallarını tüketip yılda milyarlarca dolar amerikaya kaynak para sağlayan ve o kaynaktan sağlanan paralarla binlerce insanın ölümüne sebebiyet veren ve zalimin midesini göbeğini şişiren ve besleyen müslümanlarda suc değilse kimde bu succcel faili kel sebebün sırrınca sebep olan işlemiş kadardır hadisi gözlerimizn içine sokulurken hala onların mallarını tüketen ve farkında olmadan kardeşlerinin kanlarını akıtanlarda değilse suc kimse selimm

araplar zamanınsda osmanlıyı arkadan burdu diyerekten zalimler altında inleyen kardeşlerinin cığlığını duymayan ve mademki osmanlıyı arkadan vurdular bunlara müstehaktır diyen ırkıclık damarlarının maksimum seviyeye ulaşmış ırkçı milliyetci müslümanlarda değilse suc kimde selim kardeşimmırkcılık ayaklarımın altındadır fermanı muhammedi gözlerine sokulurken hala ırkcılık damarları had safhada olan ve du duygu vesilesiyle yapılan zülümleri tasdik derecesine varan müslümanlarda değilse suc kimde selimim genelleme yapmıyorum elbett onlar kendilerini cok iyi bilirler

içim dolu selimm patlamak üzereyim infilak etmek üzeriyim Allah aşkına biriniz anlasın beni artıkk bütün scu bu zalimler guruhunu yüklüyoruzda bizler sütten cıkmış akkaşığız değilmi şerefsiz yaşamasın artık müslümanlar şerefle yaşasın artıkmüslümanlar bizim bu vurdumduymazlık tavrımız olmasaydı eln cakkalı böyle alemi islamı tesbih tanesi gibi sallandırabilirmiydi mücahit lazım bize canım kardeşimalemi islamın saadeti için içinde bulunduğumuz zilletten kurtulmamız içni mücahit lazım bize adam gibi adam lazım bize

öyle erlerki Fesat içinde boğulan bu toplumla aynı havayı teneffüs etmek istemeyen ve hayat-ı dünyeviyenin basitenliğinde kurtulup makamı ilah için yüreği çarpanlarölümü seven kimseler,ruhunu rügarında kaybedip bedenini aidi olduğu yere bırakmak için can atar adı cihat soyadı şehadet olanlarÖylekidamarlarında dolaşan kanın her zerresi bağımlısı olduğu şeye hasret duyan eroinman gibi sayıklayanlar ani gelen nöbetler yaşar beyin hücrelerini ALLAHyolunda savaşmak ve ve şehadet şerbetini yudumlamak hayalleri ile dolduran şehit adayları
Semayı yırtarcasına fırlatılan bombaların hedefi olan masumları katletmekten adeta organzm hali duyan firavun ordusu ve ebu leheb yandaşlarına karşı siper edilen gövdelerin sahipleri olacak erler,namus ve vatanın şeref ve haysiyetin ayaklar altına alındığı bir hengamda sevginin bedelini canlarıyla verenler o sevgiye bedel candan yardan vazgecenlere zalimin zülmünü yüzlerine carpmak için silahını kuışanan silahları saz eden kurşunlarıda birer nota şeklinde cakkal sürüsüne postalayan gönül erlerine dava adamlarına ve yüzümüzün akları olan erlere ihtiyacımız var eğerki bu vasıfta varsa ne olur gönderin buraları alemi islamın izzeti için
kendi elimizde logarlara attığımız islamın izzetini cıkartmak için gönderinn
sınır tanımayan emperyalizm tek kuvveti iman olan ülkeleride yıkmıştır amerika piyonları olan arap şeyleri sevgili abd ye saygısızlık olmasın ve dostlukllarına zarar gelmesin diye ölenleri ,öldürülenleri,yıkılan binalrı,semalarından dumanlar yükselen ülkeleri musluklarına kadar altın kaplamalı saray yavrusu evlerinin dev ekranından izleyen kral abdullahlar bush la el ele paz verecek kadar pişkinler ve gaflettelerOlan benim arap kardeşlerime ve onlara canını seve seve feda edecek olan bizlere oluyorolsun feda olsun yeterki Allah için olsun
onların gaflet ve dalalette olması bizimde geflete girmemize bir sebep teşkil etmezkiiionların gaflette olması bizim silkelenmemize vesileyken gaflete dalanlara yazıklar olsun ben artık yazamyacam kardeşim saatlerdir yazdığım yeter artık biraz faaliyet gerek
sözlü tebliğimiz ettik artık ffiili tebliğe geldi sırabanada hakkını helal et inş yüreğim cok dolu beni anlayacağını umuyorum sözlerim keskin olabilir belki bazı sözlerimi aşırılık bile bulabilirsin ama hepsi yüreğimden yansıdı mizana vurulmadan akıl sözgecinden gecilmeden hak terazisinde tartılmadan yazıldı bunlar his karıştı diyebilirim yorgunum hemde hiç ummayacağın kadar yıllarca köle gibi calışsaydım bu kadar yorgunluk vermezdi bana elbetkardeşlerimin sorumsuzlukları ve vurdumduymazlıkları ve burda yaşanan acı tablolar yorar beni sanırmısınki başka şeyler yorar beni duanız esirgeme canım kardeşim bu mektubu kardeşlerimede bildir belki içlerinden silkelenen biri cıkar cıkacağınıda sanıyorum cıkmasada buranın acılarını yüreklerinde hissederler de dualarına göz yaşı katarlarsitemizde de duyur bu mektubu inş duyurki burayı bilsinler burayı tanısınlar burda neler olup bittiğini idrak etsinler dularınıda esirgeme olurmu canım kardeşim bu zamanda bir müminin diğer mümin kardeşine yapacağı en büyük iyiliklerden biriside ismen dua etmektir içten ihlaslı dualarını beklemekteyim inş bütün kardeşlerime selamlarımı hürmetlerimi ilet inş
anne olanlar mehdi as öncülük edecek hamzalar sümeyyeler yetiştirsin inş
babalar ise bu dava için canlarını feda etmekten cekinmeyecek erler yetiştirsin
neyse can kardeşim yazı yazacak takatim kalmadı benim artık burda kesiyorum
bayram olduğu halde bayramını kutlamayacam çünkü burda bayramın b si yok ve şu hengamda alemi islam zillet içinde yaşarken hor hakir görülürken ve namusları tarumar edilirken haddime bayram yapmak ve bayram kutlamak başkalarının bayramı olmadığı gibi benimde bayramım yok bu bayram seninde bayramın olmasın ne olcakki
neyse can kardeşim neyseeeeerabbi rahimime emanet olasın kendinede iyi bakasın müslümanlarada dua edesin kardeşlerimede selamlarımı iletsin
gözlerinden öperim can kardeşim
duana duanıza muhtac kardeşin şimşek berk
umum kardeşlerime binler selam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com