|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrılır bacaklarından, duvar, ikiye, ilginç, kadınlar, yazıları |
![]() |
İlginç Duvar Yazıları (Kadınlar İkiye Ayrılır&Quot; Bacaklarından&Quot;) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Duvar Yazıları (Kadınlar İkiye Ayrılır&Quot; Bacaklarından&Quot;)Insanlik bugünde para karsisinda deger kaybetti ![]() >*Akilli olup da dünyanin kahrini çekecegine, deli ol dünya senin >kahrini >çeksin ![]() ![]() ![]() >*KARINIZLA ARANIZDAKI ORTAK YAN NE? AYNI GÜNDE EVLENDIK >*HAYATIM BOYUNCA KARARSIZ BIRI OLDUM AMA ARTIK EMIN DEGILIM >*BABAMA DEGERIMI SORDUM "DÜNYALAR KADAR" DEDI ![]() >SORDUM "BES >PARA ETMEZ" DEDI >*KADINLAR IKIYE AYRILIR "BACAKLARINDAN!" >*KARIMI O KADAR SEVIYORUM KI ESKIMESIN DiYE BASKALARININ >KARILARINI KULLANIYORUM >*SIZE YAPILMASINI ISTEMEDiNiZ SEYLERI BASKALARINA YAPIN ÇOK ZEVKLI >*Hirsizlik yapmayin, Hükümet rekabetten hoslanmaz ![]() ![]() ![]() >*Demokrasi, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >*AIDS virüsü de, Ebola virüsü de maymun patentli ![]() >gelmedigimiz belli degil ama, Maymundan gidecegimiz kesin ![]() >*Soguk savastan sicak savasa geçiverdik bir anda ![]() >bari ![]() >*Asansör bozuk ![]() ![]() ![]() ![]() >*Her ask bitki isimleri ile baslar, hayvan isimleri ile biter ![]() ![]() ![]() ![]() >*Içerken araba kullanmayin ![]() ![]() >*Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer ![]() >*Yarin yapabilecegin bir seyi, Asla bugünden yapma ![]() ![]() ![]() >*Hakan yarin ki maçta forma giyemeyecek ![]() ![]() ![]() >*Nefes kesen bir roman yazdim ![]() ![]() >*Tanrim! Kendim için bie sey istemiyorum ![]() >güzel >bir gelin nasip et! |
![]() |
![]() |
|