Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
atıldılar, facebook, okuldan, yüzünden

Facebook Yüzünden Okuldan Atıldılar..

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Facebook Yüzünden Okuldan Atıldılar..




inanılmaz ama gerçek29 Öğrenci öğretmenlerine Facebook'ta küstahlık ve aşağılamada bulundukları için okuldan uzaklaştırıldı! Londra'da sadece kızların devam ettiği hatırı sayılır bir okulda 29 öğrenci öğretmenleri hakkında Facebook'ta kötü niyetli yorumlarda bulundukları için okuldan uzaklaştırıldıAdı açıklanmayan bayan öğretmenin ise yaşananlar karşısında son derece üzgün olduğu belirtiliyorFacebook'taki bu derin aşağılayıcı tutumun bir kız öğrencinin öğretmeni hakkında yaptığı bir yorumla başladığı belirtiliyorOkul Yönetimi internetteki mesajların geri çekilmesinin sağlanmasından sonra 2 ila 15 gün süreyle okuldan uzaklaştırdıkları öğrencilere verilen cezanın; yönetimin bu gibi tutum ve davranışlara nasıl tepki vereceğinin anlaşılması açısından önemli ve gerekli olduğunu açıkladılar işte facebook'un yararları ve zararları

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.